Εξάχρονη Youtuber αγοράζει σπίτι αξίας 8 εκατ. δολαρίων από τα έσοδα των βίντεο στο κανάλι της

Η μικρή Μπόραμ έγινε διάσημη για τους λογαριασμούς με τους 30 εκατ. συνδρομητές, αλλά το περιεχόμενο είναι αμφιλεγόμενο.

Μια εξάχρονη Youtuber από τη Nότια Κορέα αγόρασε σπίτι αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων (9.5 δισ. Κορεάτικα γουόν) από τα χρήματα που συγκέντρωσε από τους δυο λογαριασμούς της στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η μικρή Μπόραμ έχει δυο κανάλια με 30 εκατομμύρια συνδρομητές συνολικά. Στο ένα κανάλι κάνει κριτική παιχνιδιών την οποία παρακολουθούν 13.6 εκατομμύρια συνδρομητές και το δεύτερο είναι μπλογκ με 17.6 εκατομμύρια συνδρομητές και βίντεο στα οποία συχνά η Μπόραμ φιλοξενεί καλεσμένους. Με το χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει από το Youtube, η εξάχρονη και η οικογένειά της αγόρασαν ένα πενταόροφο κτίριο στη Σεούλ, πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας.

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο με 376 εκατ. views, το κορίτσι μαγειρεύει νούντλς, χρησιμοποιώντας την πλαστική της κουζίνα - παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια τα τρώει μπροστά στην κάμερα.

Ωστόσο, το περιεχόμενο των βίντεο δεν αρέσει σε όλους. Το 2017, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save the Children, έλαβε παράπονα από κατοίκους της Νότιας Κορέας οι οποίοι ανησυχούν για τις θεματικές ενότητες των βίντεο της Μπόραμ, καθώς - όπως υποστηρίζουν - μπορεί να έχουν αρνητική επιρροή στους μικρούς θεατές. Συγκεκριμένα, οι γονείς παιδιών είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με τα σκηνοθετημένα βίντεο που δείχνουν τη Μπόραμ να παίρνει χρήματα από το πορτοφόλι του πατέρα της χωρίς τη συγκατάθεσή του ή να προσποιείται ότι οδηγεί αμάξι σε δρόμο, δήλωσε ο διευθυντής υπεράσπισης Κο Γουχουν.

Μάλιστα, το Save the Children, ανέφερε τα βίντεό της στην αστυνομία και το δικαστήριο διέταξε στην οικογένειά της να παρακολουθήσει συμβουλευτικό σεμινάριο που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης ανηλίκου.

Πηγή: MSN