ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/06/2020 10:22 EEST | Updated 18/06/2020 10:22 EEST

Φωτογραφίες: 42 πολυτελείς βίλες στο συγκρότημα της Costa Navarino

Η γειτονιά, ονομάζεται Rolling Greens και θα περιλαμβάνει μικρότερες βίλες 235-295τ.μ., σε σχέση με τις Navarino Residences. Ποια η τιμή εκκίνησης.

Costa Navarino

Σχεδόν κάθε χρόνο, όλο και κάτι καινούργιο δημιουργείται στα 1.300 στρέμματα έκταση στην περιοχή Navarino Dunes, στη Μεσσηνία.

Ηδη, από το 2017, η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει προχωρήσει στην κατασκευή βιλών, τις Navarino Residences στις γειτονιές Sea Dunes και Olive Grove, έχοντας προ-πωλήσει κοντά στο 60% των κατοικιών αυτών, ενώ πέραν αυτών ήδη έχει προχωρήσει στο project «Τhe Residences at The Westin Resort», που αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο αγοράς και ενοικίαση διαμερίσματος καθώς και σε δύο νέα γήπεδα γκολφ.

Τώρα, έρχεται με μια νέα πρόταση, με μια νέα ομάδα 42 πολυτελών βιλών.

Η γειτονιά, όπως την χαρακτηρίζουν στην εταιρεία, ονομάζεται Rolling Greens και θα περιλαμβάνει μικρότερες βίλες 235-295τ.μ., σε σχέση με τις Navarino Residences, θα έχουν 3-4 υπνοδωμάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700τ.μ έως 1.300τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ.

Όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα. Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους. Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο και η κατασκευή τους προβλέπεται να  ξεκινήσει εντός του 2020, με ολοκλήρωση το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των 42 πολυτελών Βιλών θα εφαρμοστούν αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smart home) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι ιδιοκτήτες των βιλών, με την αγορά θα επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Costa Navarino, απολαμβάνοντας άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, χώρων γαστρονομίας, καθώς και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κι εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων.

Costa Navarino
Costa Navarino
Costa Navarino
Costa Navarino