Η Kate Upton απαντά με σαφήνεια στον Marciano: Ο Paul είπε για μένα, «Διώξτε αυτό το γουρούνι από το στούντιο»

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον, η Kate Upton, δίνει σαφείς πληροφορίες για τη συμπεριφορά του Paul Marciano, επιχειρηματία και συνιδρυτή της φίρμας Guess? Inc.

Καθώς ο Marciano αρνήθηκε κατάφορα τις κατηγορίες, λέγοντας: «Ποτέ δεν έχω βρεθεί μόνος με την Kate και ποτέ δεν την έχω αγγίξει ακατάλληλα. Επίσης ποτέ δεν θα συμπεριφερόμουν με αυτό τον τρόπο σε μοντέλο της Guess», η Upton προέβη σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Time, οπού ξεκαθάρισε ότι ο Marciano τη χούφτωσε και την προσέβαλε λεκτικά.

Η άρνηση του Marciano είναι ιδιαίτερα περίεργη, μιας και η Upton όχι μόνο δίνει αναλυτική αναφορά των περιστάσεων επίθεσης, αλλά είχε και μάρτυρα, τον φωτογράφο Yu Tsai που επιβεβαιώνει τις σκηνές που περιγράφει η Upton.

Η Upton δήλωσε στο Time ότι από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται για την Guess, σε ηλικία 18 ετών, ο Marciano άρχισε να την παρενοχλεί. Όπως αφηγείται για ένα συμβάν μετά την πρώτη της φωτογράφηση: «Κάποια στιγμή έπιασε με δύναμη το πίσω μέρος του κεφαλιού μου ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ και άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο και τον λαιμό. Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να φωνάξω ”άφησέ με”, γιατί ήξερα ότι αν άνοιγα το στόμα μου θα έβαζε τη γλώσσα του. Είχα δυο επιλογές: είτε να προσπαθήσω να ξεγλυστρίσω ή να δώσω μπουνιά στον CEO της Guess. Επομένως, προσπάθησα να ξεγλυστρίσω».

Σε μια άλλη περίσταση, ο Marciano της τηλεφωνούσε συνέχεια κατά τη διάρκεια φωτογράφησης και καθώς εκείνη έσβησε το τηλέφωνό της, έμαθε έπειτα από τον ατζέντη της: «Είχα απολυθεί. Κάποιος κάλεσε στο πρακτορείο μου και είπε ότι είχα παχύνει και ότι δεν θα με χρειάζονταν άλλο».

Η Upton λέει ότι μαζί με τον φωτογράφο Yu Tsai, «κανονίσαμε ώστε κάθε φορά που ο Paul θα ερχόταν να με δει, θα έστελνα μήνυμα στον Yu Tsai για να έρθει. Παρέμενα πολύ ανήσυχη βέβαια, γιατί ήταν προφανές ότι η παρουσία τρίτων δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τον Paul. Αλλά ο Yu Tsai με διαβεβαίωσε ότι θα με πρόσεχε, άρα αυτό κάναμε».

Όταν ανέλαβε η φωτογράφος Ellen von Unwerth που αντικατέστησε τον Yu Tsai, ο Marciano έγινε ακόμη πιο επιθετικός.

Κατά τη διάρκεια μιας τελευταίας φωτογράφησης τον Μάιο του 2011, η Upton αναφέρει ότι ο Marciano ήταν «επιδεικτικά αγενής. Μου είπε ότι ήμουν ‘αηδιαστική’ ενώ άρχισε να λέει στον κόσμο πόσο μη-επαγγελματίας ήμουν με το να σπείρει φήμες ότι ήμουν μεθυσμένη και ότι έβγαινα κάθε βράδυ, τίποτε φυσικά δεν ίσχυε. Μετά μου ζητήθηκε να φύγω, γιατί ο Paul είπε για μένα, ”Διώξτε αυτό το γουρούνι από το στούντιο”».

Πηγή: Time