Ιαπωνία: Ερωτεύτηκε κατσαρίδα και δηλώνει ότι είναι πιο σέξι από κάθε γυναίκα - Μέχρι που την έφαγε

Μένει να μάθουμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη κατσαρίδα που θα του κλέψει την καρδιά (ή το στομάχι).

Ο νεαρός Ιάπωνας, ονόματι Γιούτα Σινοχάρα, είχε παραγγείλει την κατσαρίδα από τη Μαύρη Ήπειρο με σκοπό να την φάει. Όταν ωστόσο την αντίκρισε, τον τρύπησαν τα βέλη του έρωτα, όπως υποστηρίζει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 25χρονος Γιούτα είναι αναγνωρισμένος λάτρης της εντομοφαγίας και οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του κατακλύζονται από βίντεο στα οποία εκτελεί συνταγές με πρώτη ύλη τα έντομα (τα αγαπημένα του είναι μυρμήγκια και γρύλοι).

Αν και έτρωγε έντομα από μικρός, η αφορμή για να υποστηρίζει την επιλογή του δόθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, που συνιστούσε να ενταχθούν τα έντονα στη διατροφή μας.

Με τα χρόνια, ο 25χρονος μετέτρεψε την αγάπη του για τα έντομα (και τη γεύση τους) σε ένα συναρπαστικό για τον ίδιο χόμπι, βρίσκοντας και άλλους ομοϊδεάτες και διοργανώνοντας γεύματα όπου μοιράζονται μαζί την αγαπημένη τους τροφή, ανταλλάζοντας συνταγές.

Έτσι, ήρθε στη ζωή του και ο έρωτας στα μάτια της Λίζας. Η Λίζα δεν είναι κάποια συνομήλική του από την Ιαπωνία, αλλά μια κατσαρίδα που προοριζόταν για το στομάχι του, όμως αποδείχτηκε πιο ξεχωριστή, έτοιμη να μπει στην καρδιά του. «Είναι πιο σέξι από οποιοδήποτε κορίτσι» αναφέρει.

Ο έρωτάς του για εκείνη κράτησε έναν χρόνο, μέχρι που πέθανε. Και, ενώ ίσως άλλοι να την έθαβαν, εκείνος ως γνήσιος εντομοφάγος την έφαγε. «Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου» εξηγεί ο 25χρονος, ο οποίος αναφέρεται στην αφρικανική κατσαρίδα ως... τον πρώτο του έρωτα.

Μένει να μάθουμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη κατσαρίδα που θα του κλέψει την καρδιά (ή το στομάχι).

Πηγή: Mirror