Και η Uma Thurman κατηγορεί τον Weinstein για επίθεση

Η διάσημη ηθοποιός Uma Thurman κατηγόρησε σήμερα τον έως πρότινος πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ Harvey Weinstein για επίθεση και άσκηση πιέσεων σε βάρος της, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στους New York Times.

Έπεται από ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Παρίσι που είχε μια αναπάντεχη τροπή καθώς ο Weinstein προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, κατόπιν σε μια σάουνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, η Uma Thurman βρήκε τον παραγωγό της στο Λονδίνο, επίσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα» περιγράφει η ίδια στη συνέντευξη.

«Ο κ. Weinstein παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Thurman αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα.

Ο εκπρόσωπος τύπου περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».

Μετά την επίθεση, που διαπράχθηκε μετά την κυκλοφορία στους κινηματογράφους του «Pulp Fiction» (1994) και προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Kill Bill: Vol. 1» (2003), η Uma Thurman πήγε στο ξενοδοχείο του παραγωγού για να τον αντιμετωπίσει.

Η ίδια σημειώνει ότι τον προειδοποίησε: «Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι».

Σύμφωνα με την φίλη της Ilona Herman, που τη συνόδευε, η Thurman έβραζε από οργή μετά τη συνάντησή της με τον Weinstein εκείνη την ημέρα. Ο παραγωγός την απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της.

Τις κατηγορίες αρνήθηκε η πλευρά Weinstein. Ο εκπρόσωπος τύπου του είπε ότι η Uma Thurman ήταν μια «φανταστική ηθοποιός».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)