Κυκλοφόρησε βίντεο όπου η Meghan Markle παριστάνει τη βασίλισσα (στα 8 της)

Σε λιγότερο από δύο μήνες η Meghan Markle θα ανήκει επισήμως στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όταν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος βρίσκεται πέμπτος στη διαδοχή για το βρετανικό θρόνο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τώρα ένα βίντεο που απαθανατίζει τη μικρή Meghan να υποδύεται τη βασίλισσα. Πρόκειται για βίντεο του 1990 όπου η 8χρονη τότε Meghan βρίσκεται σε παιδικό πάρτι στο Λος Άντζελες, και φορώντας χρυσή κορόνα παριστάνει τη βασίλισσα παίζοντας με τους φίλους της. Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε από την Daily Mail στην οποία έφτασε μέσω της πρώην καλύτερης φίλης της της Markle, Ninaki Priddy, η όποία συνηθίζει τελευταία να πουλάει ανάλογα στιγμιότυπα.

Βλέπουμε λοιπόν σε πρωταγωνιστική θέση την Meghan, που όταν ένα κοριτσάκι της απευθύνει το λόγο ως «μεγαλειότατη» και τη ρώτα αν χρειάζεται κάτι το βασίλειο, εκείνη ζητά να της φτιάξει 900.000 μπισκότα και να της ράψει ένα όμορφο φόρεμα, λογικές μάλλον απαιτήσεις. Στη συνέχεια εξηγεί ότι σκοπεύει να συναντήσει ανθρώπους από τη Φλόριντα και τον Καναδά και γι′ αυτό χρειάζεται τα μπισκότα. Κάποια στιγμή φαίνεται να προσπαθεί να μιλήσει με βρετανική προφορά, ενώ στο τέλος όταν τη ρωτούν «Μέγκαν βαρέθηκες;» απαντά με ένα «Ναι» σαν πραγματική βασίλισσα.

Πηγή: The Cut