Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Τράκαραν και «ξάφρισαν» δύο αυτοκίνητα (Βίντεο, φωτό)

Πώς προσπάθησαν να «σβήσουν» τα ίχνη τους οι κακοποιοί.
grtimes.gr

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το πρωί της Τρίτης, όταν σημειώθηκε ληστεία στη Θεσσαλονίκη σε ανοιχτό πάρκινγκ στη δυτική είσοδο της πόλης.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 10:00 το πρωί τέσσερα άτομα, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο που είχε κλαπεί το βράδυ της Δευτέρας από την περιοχή της Τούμπας, έπεσαν επάνω σε πολυτελές αυτοκίνητο, εγκλωβίζοντας τον ιδιοκτήτη του και αφού έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και έβγαλαν έξω τον οδηγό, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα παίρνοντας περίπου 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η ληστεία ωστόσο συνεχίστηκε καθώς οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα βγήκαν έξω από το χώρο του πάρκινγκ και επιτέθηκαν σε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε η αδερφή του θύματος.

Εκεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, άρχισαν να σπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου προσπαθώντας να ψάξουν το εσωτερικό του και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν μία σακούλα με ρούχα, πιθανότατα γιατί πίστευαν ότι μπορεί να είχε μέσα χρήματα.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός και η αδερφή του είναι κινεζικής καταγωγής.

grtimes.gr

Πώς προσπάθησαν να «σβήσουν» τα ίχνη τους οι κακοποιοί

Να σημειωθεί ότι πριν εγκαταλείψουν το υπαίθριο πάρκινγκ, τα τέσσερα άτομα χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα ψεκάζοντας όλο το εσωτερικό του κλεμμένου αυτοκινήτου για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους δυσκολεύοντας τη σήμανση.

vb
vb
grtimes.gr

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει περιγραφή των ατόμων που διέπραξαν τη ληστεία αλλά και του οχήματος με το οποίο διέφυγαν και είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Με πληροφορίες από dikastiko.gr και ΕΡΤ News.

Δημοφιλή