ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/01/2022 14:10 EET | Updated 15/01/2022 14:14 EET

Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν τον Σεμέδο

Ενέδρα σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τι κατήγγειλε ο ίδιος στην Αστυνομία.

Eurokinissi Sports

Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, μαζί με έναν φίλο του, το βράδυ της Παρασκευής ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχτηκε επίθεση από τρεις άνδρες, οι οποίοι τους χτύπησαν με ρόπαλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του διεθνή ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, λίγο πριν μπουν στην πολυκατοικία οι τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν στο κεφάλι και τα χέρια.

Ο ποδοσφαιριστής κάλεσε την αστυνομία, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος είχε τραύματα στο χέρι και τοποθετήθηκε νάρθηκας, ενώ ο φίλος του αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γνάθο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον Ρούμπεν Σεμέδο να περιγράψει τους δράστες, χωρίς να διαφωτίσει ιδιαίτερα την έρευνα, ενώ δήλωσε άγνοια για το κίνητρο τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Πριν από δέκα ημέρες τον είχε καταγγείλει η σύντροφος του για ξυλοδαρμό, αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε. Το καλοκαίρι είχε συλληφθεί, ύστερα από καταγγελία ανήλικης για βιασμό, μια υπόθεση που εκκρεμεί ακόμα στη δικαιοσύνη.