Στην φυλακή οδηγήθηκαν οι 5 από τους 6 νεαρούς συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost, οι 6 νεαροί, από 17 έως 26 ετών, εντοπίστηκαν να διακινούν ποσότητες χασίς με το πατίνι τους, σε περιοχές της Ιεράπετρας.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, οι 6 νεαροί συνελήφθησαν στις 11 Απριλίου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος των 5. Οι κατηγορίες για τον 17χρονο ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Τι βρέθηκε κατά την αστυνομική επιχείρηση

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε σπίτια των συλληφθέντων, οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 475 γραμμάρια κάνναβης
  • 82 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή
  • 3 αεροβόλα πιστόλια
  • 1 ζυγαριά ακριβείας
  • 16 κροτίδες
  • 6 κινητά τηλέφωνα
  • 1 σιδερογροθιά
  • 1 ηλεκτρικό πατίνι (χρησιμοποιούνταν για μεταφορά ναρκωτικών)
  • 8.945 ευρώ σε μετρητά, ως έσοδα από διακίνηση

Μετά την απολογία τους, οι 5 νεαροί κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Παράλληλα, τόσο ο 17χρονος, όσο και η 36χρονη μητέρα του, που κατηγορούνταν για παραμέληση ανηλίκου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: cretapost