Μαχαίρωσε άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ για να εκδικηθεί τον θάνατο του Κασέμ Σολεϊμάνι

Ο άντρας γνώρισε την Νίκα Νικουμπίν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Plenty of Fish.
.
.
Facebook

Μια γυναίκα μαχαίρωσε τον εραστή της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου, ως αντίποινα για τον θάνατο του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη Κασέμ Σουλεϊμανί το 2020 που σκοτώθηκε σε επίθεση αμερικανικού drone, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο άντρας γνώρισε την Νίκα Νικουμπίν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Plenty of Fish και οι δυο τους συνευρέθηκαν στο ξενοδοχείο Sunset Station στο Λας Βέγκας στις 5 Μαρτίου.

via Associated Press

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η 21χρονη τον μαχαίρωσε στον λαιμό ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει όντας τραυματισμένος και να καταγγείλει το περιστατικό.

Η νεαρή συνελήφθη και φέρεται να δικαιολόγησε το συμβάν ως πράξη εκδίκησης για τον προαναφερθέντα θάνατο του Κασέμ Σολεϊμάνι σε αμερικανική επίθεση κοντά στη Βαγδάτη τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Κασέμ Σολεϊμανί ήταν Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης, υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων αλ-Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης για ειδικές επιχειρήσεις εκτός του Ιράν.

.
.
Facebook
.
.
AP

Η Νικούμπιν κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 60.000 δολάρια, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και επίθεση με θανατηφόρο αντικείμενο.

Η νεαρή έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο για μια προκαταρκτική ακρόαση στις 24 Μαρτίου, ανέφερε η εφημερίδα Las Vegas Review Journal ενώ δεν είναι σαφές εάν έχει ακόμα δικηγόρο.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Δημοφιλή