Μάθαμε επιτέλους πως γνωρίστηκαν η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Ηarry

Από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο, τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η Meghan Markle έχουν τηρήσει σιγή ιχθύος για το πως γνωρίστηκαν ή ποιος τους σύστησε.

Πλέον, όμως, τα έμαθε όλα το The Cut και αποκαλύπτει ότι αυτή που έκανε το προξενιό είναι η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του οίκου μόδας Ralph Lauren στο Λονδίνο, η Violet von Westenholz.

Η Violet von Westenholz.
Η Violet von Westenholz.

Όπως αναφέρεται, πατέρας της von Westenholz είναι ένας βαρώνος και η ίδια είναι μέλος ενός «ιδιωτικού, έμπιστου κύκλου φίλων του πρίγκιπα» εδώ και χρόνια. Ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να της εκμυστηρεύτηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στον ερωτικό τομέα, ενώ μια πηγή είπε: «Δεν είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με το Tinder ή με κάποια άλλη εφαρμογή για να γνωρίσει κάποιον και για να βρει αυτήν με την οποία θα συνδεθεί, αποδεικνύεται σχεδόν αδύνατο».

Καθώς όμως η von Westenholz είχε κι άλλους κύκλους γνωριμιών χάρη στη δουλειά της στον Ralph Lauren, κατέληξε να γίνεται φίλη με την Markle. «Η Meghan κυκλοφορεί στους κοινωνικούς κύκλους του Λονδίνου εδώ και κάποιο δίαστημα κι έτσι, εύκολα εισχώρησε στην υψηλή κοινωνία». Επομένως, όταν ο Harry εξήγησε τα προβλήματά του στη Violet, αυτή του είπε ότι ίσως έχει το κατάλληλο κορίτσι για αυτόν.

Η Markle έχει ήδη αποκαλύψει την υπόλοιπη ιστορία, έχοντας πει σε συνέντευξη στο BBC, ότι «Ήταν όντως ένα ραντεβού στα τυφλά. Δεν γνώριζα πολλά για τον ίδιο και όταν μου είπαν για το ραντεβού, το πρώτο που ρώτησα είναι ”Είναι καλό παιδί;”».

Είναι άξιο προσοχής, ωστόσο, ότι η von Westenholz δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο τους.

Πηγή: The Cut