ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/03/2018 11:02 EET

Μυστήριο με τη δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Στο μικροσκόπιο το κινητό του θύματος

Eurokinissi

Μυστήριο παραμένει παρά τις πολλές καταθέσεις που έχει λάβει η Ασφάλεια το κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Η αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για ληστεία έχει αρχίσει να «ξεθωριάζει», καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι προηγήθηκε του εγκλήματος διαπληκτισμός του θύματος με νεαρούς που βρίσκονταν στην πλατεία.

Έτσι, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών. Το θύμα έπινε ποτό μαζί με την 18χρονη κοπέλα του στο συγκεκριμένο σημείο, όπου βρίσκονταν και άλλα νεαρά άτομα. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη ζητήσει άδεια για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος, καθώς δεν αποκλείουν ο 19χρονος να είχε επικοινωνήσει με τον δράστη ή τους δράστες την ημέρα της δολοφονίας.

Μέχρι στιγμής έχουν δώσει κατάθεση τόσο η κοπέλα του θύματος, όσο και αρκετοί φίλοι του. Επίσης, κατάθεση έχουν δώσει άτομα που ήταν παρόντα στην πλατεία την ώρα του φονικού. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει σχηματιστεί μία πρώτη εικόνα για τους βασικούς υπόπτους.