Μητσοτάκης: Το διακύβευμα είναι νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα

«Τα γραφειοκρατικά τείχη θα σαρωθούν».
Eurokinissi

«Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη ή αν θα προχωρήσει μπροστά με αλήθεια και ανάπτυξη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο Export Summit VII του Συνδέσμου Εξαγωγέων στη Θεσσαλονίκη και συνόψισε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ως εξής: «Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα».

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αντί να απολογηθεί επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία σημείωσε ότι λέει «όχι» στις εκλογές του φανατισμού και των συνθημάτων.

«Κλειδί» του σχεδίου είναι η ανάπτυξη που θα έρθει από τις επενδύσεις και τις εξαγωγές, είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «γι′ αυτό τα γραφειοκρατικά τείχη θα σαρωθούν. Επαναλαμβάνω τη λέξη για να την εμπεδώσουν όσοι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει τον άχαρο ρόλο της κοπτοραπτικής των δηλώσεών μου».

«Έχω προαναγγείλει διεθνή εκστρατεία επικοινωνίας για την ανάδειξη της πραγματικής Μακεδονίας, της αυθεντικής Μακεδονίας. Στόχος το brand “Μακεδονία” να γίνει πόλος έλξης επενδυτών, επισκεπτών και καταναλωτών. Να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της εξωστρέφειας ολόκληρης της Β.Ελλάδας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως η ανάπτυξη «είναι ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν νέες δουλειές και να αυξηθεί ο συνολικός πλούτος υπέρ όλων των πολιτών. Αυτό είναι τελικά το διακύβευμα των εκλογών: Να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα».