Νότια Αφρική: Πάστορας χρέωσε 1.160 δολάρια για να «Δούμε τον Θεό στον Παράδεισο»

Το Συνέδριο Λατρείας διοργανώθηκε στις 25 Δεκεμβρίου και οι πιστοί άκουσαν τα κηρύγματα του και συμμετείχαν στις «ξεχωριστές» προσευχές του.
.
.
.

Ένας πάστορας στη Νότια Αφρική χρεώνει μεγάλα ποσά, υποσχόμενος μεταξύ άλλων να κάνει τους πιστούς να δουν τον θεό χωρίς να τελειώσει η θνητή ζωή τους.

Ο λόγος για τον πάστορας MS Μπουντέλι, ο οποίος όπως ισχυρίζεται έχει τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν το μέλλον τους στα smartphone τους, να ξεχρεώσει όλα τα χρέη τους και να δουν τον Θεό.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παραστούν στο Συνέδριο λατρείας, που διοργάνωσε και να πληρώσουν το ειδικό τέλος προσευχής, σύμφωνα με μια διαφημιστική αφίσα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει το Oddity Central.

Το Συνέδριο Λατρείας διοργανώθηκε στις 25 Δεκεμβρίου και οι πιστοί άκουσαν τα κηρύγματα του και συμμετείχαν στις «ξεχωριστές» προσευχές του.

Ωστόσο, οι ξεχωριστές προσευχές του πάστορα κόστισαν ακριβά. Για παράδειγμα, «για να δει κανείς τον Θεό στον ουρανό» πλήρωσε 20.000 ραντ (1.160 δολάρια), για να ξεχρεώσει πλήρωσε 5.000 ραντ (290 δολάρια), για να παντρευτεί την επόμενη κιόλας μέρα θα έπρεπε να πληρώσει 10.000 ραντ (580 δολάρια) και για να δει το μέλλον του σε smartphone, 20.000 ραντ (1.160 δολάρια).

«Καλή τύχη σε όλους όσους χάψουν αυτήν την ανοησία» σχολίασε ένας χρήστης των social media σε μια φωτογραφία της αφίσας του συνεδρίου.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η αγαπημένοι μας θα πέσουν σε αυτή την παγίδα, όπως ο μπαμπάς μου, δεν μαθαίνουν» έγραψες άλλος χρήστης.

Πολλές τρελές απάτες από πάστορες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, όπως για ένα πάστορα που σκηνοθέτησε μια ψεύτικη ανάσταση, έναν άλλο που θεράπευε ανθρώπους ψεκάζοντας τους στο πρόσωπο με σπρέι εντόμων, και έναν που ισχυριζόταν ότι έχει τον κινητό του Θεού.

Δημοφιλή