Ο Dwayne «The Rock» Johnson μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη με την κατάθλιψη

Ο Dwayne «The Rock» Johnson έχει ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους μετά την εξομολόγησή του ότι έπασχε από κατάθλιψη, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να είναι περισσότερο ανοιχτός σε ο,τι τον απασχολεί.

Ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική The Express μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας του καθώς και τον δικό του αγώνα με την κατάθλιψη επί δεκαετίες, δηλώνοντας: «Έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν ήθελα να κάνω τίποτα ή να πάω οπουδήποτε. Έκλαιγα συνέχεια».

Κι ενώ ο πρώην παλαιστής που αργότερα έγινε ηθοποιός πρόσθεσε ότι εκείνος και η μητέρα του κατάφεραν να «θεραπευτούν» μετά τις ψυχικές διαταραχές, τόνισε τη σημασία του να μιλάμε ανοιχτά για όσα μας βασανίζουν.

«Θεραπευτήκαμε και οι δυο αλλά πάντα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παρατηρούμε προσεκτικά τους ανθρώπους που πονάνε», πρόσθεσε. «Πρέπει να τους βοηθάμε και να τους θυμίζουμε ότι δεν είναι μόνοι».

Επιπλέον ο Johnson έγραψε στο Τουίτερ: «Ευχαριστώ όλους τους φαν μου. Όλοι μας περνάμε από δύσκολες καταστάσεις και η κατάθλιψη ποτέ δεν κάνει διακρίσεις». Στη συνέχεια, απάντησε σε έναν θαυμαστή του «Δεν τίθεται θέμα ντροπής στο να ζητάς βοήθεια και να θέλεις να γίνεις καλά».

Πηγή: Esquire