Ο Φουκουνάγκα θα ήθελε τον Ίντρις Έλμπα ως τον νέο πράκτορα 007

Ο Φουκουνάγκα θα ήθελε τον Ίντρις Έλμπα ως τον νέο πράκτορα 007
Samir Hussein via Getty Images

Ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα, ο νέος σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, δήλωσε ότι θα ήθελε ο επόμενος πράκτορας 007 να είναι ο Ίντρις Έλμπα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρέγκ να είναι ο Έλμπα, ο Φουκουνάγκα απάντησε ότι θα ήταν... «κουλ». Έχοντας ήδη σκηνοθετήσει τον Ίντρις στην ταινία «Beasts of No Nation» από το 2015, ο σκηνοθέτης του «Τζέιμς Μποντ 25» είπε στη βρετανική Sun: «Είναι πολύ καλός στην οδήγηση και μπορεί να γυρίσει ταινία δράσης. «Αν τον ήθελαν να υποδυθεί τον Μποντ, θα μπορούσε να το κάνει», κατέληξε.

Η φήμη που θέλει τον Ίντρις ως τον επόμενο Μποντ πυροδοτήθηκε όταν ένα e-mail που διέρρευσε το 2014 από την εταιρεία παραγωγής Sony έγραφε ότι «ο Ίντρις θα πρέπει να είναι ο επόμενος Μποντ». Την ίδια χρονιά ο ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση θαυμαστών, λέγοντας ότι θα τον ενδιέφερε πολύ να υποδυθεί τον Μποντ, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Επιπλέον, τον προηγούμενο μήνα όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που προτιμάει το Μαρτίνι του, «χτυπημένο» ή ανακατεμένο, εκείνος αστειεύτηκε απαντώντας: χτυπημένο-τηγανισμένο.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στη βρετανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.