Καυγάς Ελισάβετ -Χάρι για την τιάρα της Μέγκαν: Η βασίλισσα τον προειδοποίησε για τη «δύσκολη» νύφη της

H Μέγκαν Μαρκλ ήθελε μια συγκεκριμένη τιάρα. Η Βασίλισσα Ελισάβετ της απαγόρευσε να τη φορέσει.
|
Yahoo Magazines PYC

Η βασίλισσα Ελισάβετ αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι, λόγω της «δύσκολης» νύφης της, όπως αποκαλύπτει ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Τζόμπσον. Μάλιστα ο Χάρι έφτασε στο σημείο να υπερασπιστεί με πάθος τη σύζυγό του, λέγοντας στο προσωπικό του παλατιού «Αυτό που θέλει η Μέγκαν, αυτό θα έχει».

Όλα ξεκίνησαν με την τιάρα που θα φορούσε η 37χρονη πρώην ηθοποιός στο γάμο της. Η Μέγκαν είχε επιλέξει μια τιάρα με σμαράγδια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για να στολίσει το νυφικό πέπλο της, όμως αυτή την τιάρα δεν ήθελε να της δώσει η βασίλισσα, λόγω του ότι προέρχεται από τη Ρωσία.

Pool/Samir Hussein via Getty Images

Όταν η βασίλισσα αρνήθηκε να της παραχωρήσει την τιάρα με τα σμαράγδια, λέγοντας «δεν θα φορέσει ότι θέλει, θα φορέσει όποια τιάρα της δώσω εγώ», ο πρίγκιπας Χάρι εκνευρίστηκε ιδιαίτερα.

Επιπλέον, η Ελισάβετ είχε ενστάσεις με την απόφαση της Μέγκαν να φορέσει πέπλο, θεωρώντας ότι δεν ήταν απαραίτητο καθώς επρόκειτο για τον δεύτερο γάμο της, όπως γράφει η Daily Mail.

H επίμαχη τιάρα με τα σμαράγδια που ήθελε η Μέγκαν να φορέσει στον γάμο της.
Peter Macdiarmid via Getty Images
H επίμαχη τιάρα με τα σμαράγδια που ήθελε η Μέγκαν να φορέσει στον γάμο της.

Η Mέγκαν έχει περιγράψει την επίσκεψή της στη βασίλισσα για να διαλέξει τιάρα, ως «μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα» μιλώντας σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση.

Η τιάρα με τα διαμάντια, που τελικά φόρεσε.
Peter Nicholls / Reuters
Η τιάρα με τα διαμάντια, που τελικά φόρεσε.

Μιλώντας για την τιάρα με τα διαμάντια που τελικά φόρεσε, είπε: «Όταν ήρθε η μέρα της τιάρας, ήμουν πολύ τυχερή που μπόρεσα να επιλέξω αυτό το πανέμορφο art deco κομμάτι. Ο Χάρι και εγώ είχαμε πάει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συναντήσουμε τη βασίλισσα για να δούμε τι επιλογές είχαμε και καθώς τις δοκίμαζα, ξεχώρισα μια».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν απλώς τέλεια γιατί ήταν τόσο καθαρό και απλό - σαν επέκταση του νυφικού, διαχρονική αλλά και μοντέρνα».

Ο Χάρι αστειεύτηκε στο σχόλιο: «Το όνειρο κάθε κοριτσιού να είναι να φορέσει μια τιάρα... Εγώ δεν θα έπρεπε να είμαι καν εκεί, αλλά ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της γιαγιάς μου που σου παραχώρησε μια τιάρα».

Προτείνετε μια διόρθωση