ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/05/2021 13:12 EEST | Updated 13/05/2021 13:25 EEST

Ο Πίνατ επί της υποδοχής στο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργικός σκύλος έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Σερβίας.

Eurokinissi
Ο Πίνατ επί της υποδοχής στο Μαξίμου

«Κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο».

Μ′ αυτό τον τρόπο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μας συνέστησε μέσα από τα social media με τον Πίνατ, το τρισχαριτωμένο σκυλάκι που υιοθέτησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης με την πρώτη γνωριμία μαζί του να γίνεται την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων.

Κι ήταν ο Πίνατ που έκλεψε την παράσταση σήμερα επί της υποδοχής της  Πρωθυπουργού της Σερβίας Ανα Μπρνάμπιτς. Αντί για στημένες εικόνες υποδοχής, η φωτογράφος της Eurokinissi, Τατιάνα Μπόλαρη απαθανάτισε χαριτωμένα στιγμιότυπα με τον πρωθυπουργικό σκύλο επί της υποδοχής. 

Eurokinissi
Η Πρωθυπουργός της Σερβίας, Ανα Μπρνάμπιτς, με τον Πίνατ

Οπως μαθαίνουμε από άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή, ο Πίνατ έχει ήδη εξερευνήσει όλους τους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και προσαρμόζεται ταχύτατα στο νέο περιβάλλον του. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους.

Ο πρωθυπουργός έχει άλλωστε προτρέψει τους πολίτες να υποδεχτούν στην οικογένειά τους αδέσποτα ζώα: «Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο», είπε κατά την επίσκεψή του στο καταφύγιο της Ηλιούπολης.