Ο Rami Malek πράγματι μοιάζει πολύ στον Freddie Mercury όπως δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Έχουν υπάρξει πολλά παρασκηνιακά προβλήματα στην ολοκλήρωση της ταινίας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι προχωρά κανονικά.
PA Archive/PA Images

Το φιλμ έχει τον -προφανή- τίτλο «Bohemian Rhapsody» και αφορά την βιογραφία του Freddie Mercury. Το έργο, έχει περάσει από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Αρχικά αποχώρησε ο Sacha Baron Cohen που θα τον υποδύονταν, αναγκάζοντας το έργο να μπει «στον πάγο» για μερικά χρόνια. Στη συνέχεια αποχώρησε ο σκηνοθέτης Bryan Singer.

Ο Singer είχε πει σε δήλωσή του τότε, «Δεν υπήρχε τίποτε που να επιθυμούσα περισσότερο πέραν του να ολοκληρώσω το έργο και να βοηθήσω την κληρονομιά του Freddie Mercury και των Queen, αλλά η Fox δεν μου το επέτρεψε καθώς χρειαζόμουν ένα προσωρινό διάλειμμα να φροντίσω ένα πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς, το στούντιο δεν ήταν διατεθειμένο να κάνει κάποιες προσαρμογές και διέκοψε τη συνεργασία μας. Δεν ήταν δική μου απόφαση και ήταν πέραν των δυνατοτήτων μου».

Το έργο περισώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού βρήκαν τον κατάλληλο πρωταγωνιστή, τον Rami Malek, γνωστό από την τηλεοπτική σειρά I, Robot, που όντως μοιάζει αρκετά στον θρυλικό τραγουδιστή των Queen.

Getty Images

Πλέον, η 20th Century Fox ανέβασε δύο φωτογραφίες, που σίγουρα θα πείσουν και τον τελευταίο άπιστο για το πόσο πιστοί είναι η μεταφορά της εικόνας του Mercury στη μεγάλη οθόνη.

Ο Mercury ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς performers, με συγκλονιστική σκηνική παρουσία - ελπίζουμε ότι έχουν καταφέρει να αποδώσουν την σπάνια ενέργεια και ηλεκτρισμό του στο φιλμ.

Το έργο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ και τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Bohemian Rhapsody είναι το τραγούδι που έχει ψηφιστεί τις περισσότερες φορές κι από τις περισσότερες χώρες, ως το καλύτερο τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, ακούστε το παρακάτω.