Ο Τραμπ είχε καυχηθεί στο παρελθόν ότι θα κοιμόταν με την πριγκίπισσα Νταιανα

Έκανε σεξιστικά σχόλια για εκείνη, λίγες μέρες μετά τον θάνατό της.
Princess Diana was not receptive to Donald Trump's overtures 
Princess Diana was not receptive to Donald Trump's overtures 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια, επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας την Βρετανία για μια επίσημη τριήμερη επίσκεψη.

Ο Τραμπ και η Μελάνια θα συναντηθούν με μια σειρά από βασιλείς, καθώς και με τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Παρόλο που οι πρίγκιπες θα διατηρήσουν μια ειρηνική στάση απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα σεξιστικά σχόλια που έχει κάνει δημόσια για την μητέρα τους, Νταϊάνα, όσο και για την σύζυγο του Γουίλιαμ, Κέιτ, δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η συνέντευξη στον Χόγουαρντ Στερν

Στο παρελθόν, ο Τραμπ, είχε το θράσος να πει δημόσια πως θα «κοιμόταν μαζί της» αλλά αφού πρώτα η Νταϊάνα περνούσε μια εξέταση για HIV.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Χόγουαρντ Στερν, η οποία καταγράφηκε λίγους μήνες μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, ο Τραμπ την χαρακτήρισε «όμορφη» αλλά «τρελή».

Ο Στερν ρώτησε τον Τραμπ : «Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι εγωιστικό από εσάς να πείτε ότι θα μπορούσατε να είχατε κοιμηθεί με την πριγκίπισσα; Δεν θα ήταν ακατόρθωτο, έτσι δεν είναι;»

«Φυσικά και όχι. Θα μπορούσα να είχα πάει μαζί της, αφού πρώτα περνούσε από τον γιατρό για ένα μικρό check-up», απάντησε ο Τραμπ.

Trump and his wife touched down at London's Stansted Airport on Monday morning 
Trump and his wife touched down at London's Stansted Airport on Monday morning 

Σε μια άλλη συνέντευξη με τον Στερν, τρία χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, ο Τραμπ είχε πει: « Θα σας πω, νομίζω είναι υπέροχη. Ήταν μια πραγματική γυναίκα με μοναδική ομορφιά. Την είχα δει αρκετές φορές από κοντά. Ήταν σαν μοντέλο, ψηλή, όμορφη, με ωραίο δέρμα».

Πηγή: Huffpost UK