Οι οπαδοί της «Επίπεδης Γης» αποκάλυψαν γιατί η ΝΑSA μας λέει ψέματα πως η Γη είναι σφαιρική

Έτσι εξηγείται γιατί η ΝΑSA μας λέει ψέματα πως η Γη είναι σφαιρική. Οι οπαδοί της «Επίπεδης Γης» το αποκάλυψαν
adventtr via Getty Images

Οι πιστοί της θεωρίας που θέλει τη Γη να είναι επίπεδη (Flat Earth Movement) και πιστεύουν πως όλοι μας έχουμε πέσει θύματα μιας τεράστιας θεωρίας συνωμοσίας αποδεχόμενοι πως το σχήμα της είναι σφαιρικό, πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες το Παγκόσμιο Συνέδριό τους.

Κατά τις εργασίες αυτού, που φιλοξενήθηκαν στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ακούστηκαν, όπως συνηθίζεται πολλές ομιλίες, προβλήθηκαν ταινίες και ντοκιμαντέρ. Όλα, σχετικά την Επίπεδη Γη, τις «επιστημονικές μεθόδους» απόδειξης της θεωρίας τους και φυσικά αρκετές από τις θεματικές αφορούσαν στα «επιστημονικά ψεύδη» και πως μπορούμε όλοι να αφυπνιστούμε.

Ο κινηματογραφιστής και πιστός flatearther, Rob Skiba όμως ήταν ένας εκ των ομιλητών που κέρδισαν την...παράσταση αφού μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους σε εμάς τους αδαείς, τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η NASA και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο επιμένουν τόσο πολύ στην «διαιώνιση του μύθου» πως η Γη είναι σφαιρική.

«Αυτό που έχουμε καταλήξει να πιστεύουμε οι περισσότεροι από εμάς βλέποντας την μεγάλη εικόνα είναι πως θέλουν να κρύψουν τον Θεό. Για μένα, αυτό θα ήταν το κορυφαίο κίνητρο», είπε σύμφωνα με το Metro ο R.Skiba.

Η εξήγηση αυτή του Skiba ανταποκρίνεται πλήρως στις πεποιθήσεις των περισσότερων ομοϊδεατών του που πιστεύουν πως η Γη δεν μπορεί παρά να είναι επίπεδη αφού δεν μπορεί παρά να είναι ακριβώς έτσι όπως περιγράφεται στη Βίβλο. Εάν αποδέχονταν πως η Γη είναι σφαιρική θα έπρεπε να παραδεχθούν πως η Βίβλος είναι λάθος!

Και η ΝΑSA φυσικά, επειδή θέλει να μας πείσει πως δεν υπάρχει Θεός, μας παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα για το υπέρτατο δημιούργημά του...

Πειστήκατε;

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση