Οι Ρόταρυ βραβεύουν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στηρίζουν το «Όραμα Ελπίδας»

Οι Ρόταρυ βραβεύουν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στηρίζουν το «Όραμα Ελπίδας»
SOOC

Η D2470 του διεθνούς Ρόταρυ – ανθρωπιστική οργάνωση προσφοράς υπηρεσιών – σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα θα βραβεύσει την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την προσφορά και το σημαντικό της έργο στο «`Οραμα Ελπίδας» όπου αναζητούν καταφύγιο παιδιά με καρκίνο μαζί με τις οικογένειές τους. Προσκεκλημένοι θα είναι η σύζυγος του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, εκπρόσωποι πρεσβειών, εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών, εκκλησιαστικών φορέων και Ροταριανοί της 2470 περιφέρειας του Δ.Ρ

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από επίδειξη μόδας της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν των Οίκων MMISSONI, Made Bride by Antonea και Lapin House υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αλίς Δικαίου.

Θα ακολουθήσει δείπνο, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Σύλλογο «`Οραμα Ελπίδας».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Μάρη Δεληβοριά 6947904452 και Ασπασία Καλλιέρου 6932773448

Χρήσιμες πληροφορίες

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014 και αποτελεί τον πιο πρόσφατο κρίκο στην αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και φροντίδας του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Η δραστηριότητά της αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μεγάλης δεξαμενής Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η Ελλάδα υστερεί σε αυτό τον τομέα και οι Ρόταρις συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό.

Δημοφιλή