Οι "Times" γράφουν ότι η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Μαρτινς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, είναι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό όνομα στην λίστα
Costas Baltas via Reuters

Να λοιπόν που οι «Times», έχουν ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι ένας από τους βασικούς στόχους των Σαουδαράβων για να αναλάβει την Νιούκαστλ.

Οι Άραβες που πρόσφατα ανέλαβαν την ομάδα αυτή και μάλιστα δεν δίστασαν να πληρώσουν περίπου 10 εκατ. Ευρώ για να απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία τον Στηβ Μπρους, δείχνοντας ότι δεν θα το σκεφτούν πολύ να πληρώσουν πολλά εκατομμύρια για να πάρουν αυτό ή καλύτερα αυτόν που θέλουν.

Στο άρθρο τους λοιπόν οι “Times”, αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, είναι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό όνομα στην λίστα των νέων διοικούντων, μαζί με τους Λουσιάν Φαβρ, Πάουλο Φονσέκα, Στίβεν Τζέραρντ και Έρικ Τεν Χαγκ.

Στο ίδιο μάλιστα δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Φονσέκα, ενδιαφέρεται να αναλάβει την Νιούκαστλ και μάλιστα φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους που θέλει να γίνει ο τεχνικός της ομάδας αυτής. Παράλληλα όμως το άρθρο γράφει ότι μπορεί ο Φονσέκα να ενδιαφέρεται, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσει στο νήμα από τον Μαρτίνς.

Μέχρι όμως να προσληφθεί νέος προπονητής, όλα δείχνουν ότι ο Γκρέϊαμ Τζόους θα παραμείνει στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός για ένα ακόμα ματς. Καταλήγοντας το άρθρο γράφει τα όσα έχει επιτύχει ο Πέδρο Μαρτίνς κυρίως στον Ολυμπιακό, όπου σε 180 ματς έχει 121 νίκες και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα.