Ορίσα Κέλι: «Η πιο σέξι τοξοβόλος του κόσμου» που ρίχνει φλεγόμενα βέλη και με τα πόδια της

Η ταλαντούχα κοπέλα, επιδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο στα ημίχρονα του NBA.
.
.
Instagram

Ονομάζεται Ορίσα Κέλι και έχει τον τίτλο της «πιο σέξι τοξοβόλου του κόσμου». Η νεαρή Βρετανίδα η οποία έχει κάνει τοξοβολία μπροστά στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβε, κέρδισε τη φήμη της λόγω της μοναδικής ικανότητάς της να εκτοξεύει βέλη χρησιμοποιώντας τα πόδια της.

«Η τοξοβολία με τα πόδια είναι απλά τοξοβολία - γυρισμένη ανάποδα!» είπε η Ορίσα, 27 ετών, για τις λήψεις της με κόλπα, τις οποίες προβάλλει τακτικά στους σχεδόν 1,5 εκατομμύρια ακολούθους της στο TikTok.

Σε ένα βίντεο με 17,7 εκατομμύρια προβολές, η τοξοβόλος και κασκαντέρ, ντυμένη γάτα χρησιμοποίησε το σπίτι της για να εκτοξεύσει ένα φλεγόμενο βέλος, αναφέρει η New York Post.

Η 27χρονη ξεκινά πιάνοντας το τόξο των 13,5 κιλών στα δάχτυλα των ποδιών της και, στη συνέχεια, στέκεται με το χέρι σε κρεμαστά τετράγωνα με το πυροτεχνικό της όπλο στο «δάχτυλο του ποδιού» πάνω από το κεφάλι της. Στη συνέχεια, ενώ ισορροπεί στα χέρια της, τραβάει προς τα πίσω το τόξο με τα πόδια της και το σπρώχνει με δύναμη, σαν κάποιον περίεργο δολοφόνο του Όστιν Πάουερς.

«Έχω κάψει πραγματικά τα δάχτυλά μου τόσες φορές κάνοντας τοξοβολία με φωτιά που δεν νιώθω πια τη ζέστη», είπε στο NeedToKnow.online η Κέλι. Η ταλαντούχα κοπέλα, επιδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο στα ημίχρονα του NBA.

@orissakelly Working for the @NBA is as fun as it looks 🤩🏀🙏 #nba #halftimeshow #archery #vlog #fyp ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Η Βρετανίδα με το τόξο, η οποία πραγματοποιεί βολές με κόλπα εδώ και επτά χρόνια, εμπνεύστηκε να δοκιμάσει τα δάχτυλα των ποδιών της στην τοξοβολία, αφού όπως είπε βαρέθηκε την ρουτίνα.

«Έκανα κόλπα στον αέρα με μεταξωτές κορδέλες αλλά αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο. «Πήρα ένα τόξο και ένα βέλος, πήγα σε ένα γήπεδο κρίκετ (γιατί δεν είχα πού αλλού να προπονηθώ!) και άρχισα να εξασκώ τον εαυτό μου» είπε η κοπέλα.

Μετά από εξάσκηση έξι ώρες την ημέρα για έξι μήνες, η 27χρονη χτύπησε τελικά ένα bullseye: έμαθε πώς να κυριαρχεί στο τόξο και το βέλος χρησιμοποιώντας μόνο τα δάκτυλα των ποδιών της.

«Παρακολούθησα εκατοντάδες βίντεο τοξοβολίας όταν προσπαθούσα να μάθω. Έβαλα το τόξο και το βέλος στα πόδια μου ακριβώς όπως θα κάνατε με τα χέρια σας», εξήγησε η Κέλι.

Είπε ότι το μόνο μειονέκτημα είναι οι κράμπες στα πόδια, εξηγώντας: «Αν δεν προπονούμαι αρκετά συχνά, σίγουρα μου το θυμίζουν οι κράμπες στα πόδια»! Η Κέλι ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί τα πόδια της για να βλάψει κάποιο ζώο. «Δεν κυνηγώ ζώα - κυνηγώ μόνο τους πρώην μου», είπε αστειευόμενη η κοπέλα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις απαράμιλλες δεξιότητές της στην τοξοβολία.

Μαζί με τις εμφανίσεις στα ημίχρονα, η Κέλι έπαιξε για τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018. Επιπλέον, έκανε ακροβατικά τοξοβολίας για το «Wonder Woman», ανέφερε το Jam Press.

«Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα handstand, τα splits ή την τοξοβολία και μπορεί να κάνει και τα 3 ταυτόχρονα», έγραψε ένας θαυμαστής. «Αυτή είναι η πιο τεράστια δεξιότητα που έχει ποτέ», είπε ένας άλλος. Άλλοι θαυμαστές συνέκριναν την Kelly με διάσημους φανταστικούς τοξοβόλους, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του «Αγώνες Πείνας» Κάτνις Έβερντιν καθώς και των Hawkeye και Black Widow από τους «Avengers».

Ωστόσο, η αξιοθαύμαστη γυναίκα είπε ότι «το να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα» είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου.

«Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν θα άλλαζα το επάγγελμά μου για τίποτα στον κόσμο και ελπίζω να εμπνεύσω άλλους να κάνουν αυτό που αγαπούν ως καριέρα - όσο τρελό κι αν είναι!».

Δημοφιλή