Πάτρικ Κράσιους: Ποιός είναι ο μακελάρης του Ελ Πάσο

Ενας κλειστός και αντικοινωνικός χαρακτήρας.
Twitter

Ο Πάτρικ Κράσιους είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Ελ Πάσο. Είναι ο άνθρωπος που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της πολιτείας του Τέξας, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Αμποτ.

Ο Κράσιους, ζει στην πόλη Αλεν, η οποία βρίσκεται κοντά στο Ντάλας, ενώ απέχει 650 μίλια από το Ελ Πάσο.

Ως μαθητής πήγε στο σχολείο Liberty High School για να αποφοιτήσει από το Plano Senior High School. To 2017 θα εγγραφεί στο τοπικό κολλέγιο Collin, της κομητείας του ΜακΚίνεϊ.

Συμμαθητές και γείτονες κάνουν λόγο για ένα πολύ κλειστό χαρακτήρα, σε βαθμό που άγγιζε τα όρια του αντικοινωνικού. Στο σχολικό καθόταν πάντα μόνος. Τα σχόλια του για τους συμμαθητές του που συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και στις μουσικές εκδηλώσεις και μπάντες του σχολείου του, ήταν πάντα αρνητικά.

Η Λι Ανν Λοκάσιο, γειτόνισσα του , ανέφερε πως « δεν μιλούσε με κανέναν. Τελείως απομονωμένος. Ο γιος της Τόνι περιγράφει έναν άνθρωπο που τις μέρες που περπατάγαν για το σχολείο, ο Κράσιους,θα περπάταγε είτε πιο μπροστά από την υπόλοιπη παρέα είτε θα είχε μείνει πιο πίσω. Του άρεσε να έχει κατοικίδια ζώα, κυρίως φίδια.

«Δεν μιλούσε στους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα κανείς μας δεν τον ήξερε πραγματικά», είπε ο Τονι Λοκάσιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις ενός άλλου συμμαθητή του, του Τζέικομπ Γουίλσον. Σκιαγραφεί έναν άνθρωπο πολύ ισχυρογνώμων που τα παιδιά γενικότερα δεν είχαν καμμία διάθεση να συνεργαστούν μαζί του, την ώρα του μαθήματος, καθώς ήταν πάντα οξύθυμος, ενώ δεν έλειπαν και οι συνεχόμενες καζούρες εις βάρος του, λόγω του τρόπου που μιλούσε αλλά και από την επιλογή των ρούχων που φορούσε.