Πού αναζητούν τον δολοφόνο των Πετραλώνων

Σπείρες εμπόρων ναρκωτικών, κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και ομάδες πλαστογράφων στο κάδρο των ερευνών.
Eurokinissi

Σπείρες εμπόρων ναρκωτικών, κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και ομάδες πλαστογράφων έχουν μπει στο στόχαστρο των ερευνητών της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τη δολοφονία του Τούρκου, κουρδικής καταγωγής, άνδρα στα Πετράλωνα τα ξημερώματα τής Κυριακής.

Από τα δακτυλικά αποτυπώματά του είδαν ότι έχει σημανθεί με διαφορετικά στοιχεία και διαφορετικές ηλικίες στη χώρα μας, αλλά σχετικά γρήγορα διαπίστωσαν ότι εκείνος πυροβόλησε τους δύο ομοεθνείς του στην Πλατεία Βάθη.

Λόγω της κοινής καταγωγής και της χρονικής εγγύτητας των δύο περιστατικών ζήτησαν από τον ελαφρύτερα τραυματισμένο άνδρα της Πλατείας Βάθη να τους πει, εάν ήταν εκείνος ο δράστης. Ο μάρτυρας απάντησε θετικά, αλλά στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν τον γνωρίζει προσωπικά ούτε ξέρει το παραμικρό για τις δραστηριότητές του και πως τυχαία ήταν στο σημείο, μαζί με τον φίλο του και σοβαρότερα τραυματισμένο, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν και ο βασικός στόχος.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι η δολοφονία των Πετραλώνων είναι μία πράξη αντεκδίκησης, αλλά αποκλείουν δράστες να ήταν τα θύματα της Παρασκευής, καθώς και οι δύο νοσηλεύονται. Αναζητούν έτσι πληροφορίες για τις δραστηριότητές του, ώστε να καταλήξουν και στην ομάδα που σκότωσε τον κουρδικής καταγωγής άνδρα.

Ταυτόχρονα για δεύτερο εικοσιτετράωρο αναζητούν από την περιοχή εικόνες από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες, που να τους δίνουν περισσότερα στοιχεία για τους τουλάχιστον δύο δράστες που πυροβόλησαν το θύμα δεκατέσσερις φορές, με τις πέντε βολίδες να τον πλήττουν στο κεφάλι και τον λαιμό.

Δημοφιλή