Πώς αυτό το αγοράκι κατάφερε να αλλάξει τους κανόνες στη βιομηχανία της μόδας

Ο Φαρούκ Τζέιμς είναι ο νέος σταρ του Instagram.
Barcroft Media via Getty Images

Ο Φαρούκ Τζέιμς είναι ένα αγόρι επτά ετών από το Λονδίνο, ο οποίος εξαιτίας των μακριών, σγουρών μαλλιών του έχει γίνει ένας σταρ του instagram. Με αφορμή μάλιστα την επιτυχία του αυτή βρέθηκε και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που θεωρείται τεράστιο γεγονός στο χώρο.

Barcroft Media via Getty Images

«Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα στο facebook που εκφράζουν την αγάπη τους. Όλα επισημαίνουν πόσο όμορφο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να τον αγαπάς γι′ αυτό που είναι. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην περίπτωση των αγοριών. Μπορεί ο καθένας να έχει ότι μαλλιά θέλει, κοντά, μακριά ή ο,τιδήποτε», είπε η μητέρα του μικρού, Μπόνι, στο INSIDER.

Barcroft Media via Getty Images

H ίδια είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των φωτογραφιών και τα posts που ανεβαίνουν στα social media. Φυσικά είναι και αυτή που φροντίζει τα μαλλιά του μικρού, μια διόλου εύκολη διαδικασία.

«Ο Φαρούκ από τότε που γεννήθηκε είχε πολλά μαλλιά. Είναι χαρακτηριστικό πως και από το υπερηχογράφημα που είχα κάνει όταν ήμουν έγκυος, οι γιατροί αμέσως με ενημέρωσαν πως το παιδί μου θα αποκτήσει πολλά μαλλιά», συμπλήρωσε.

Barcroft Media via Getty Images

Από την ηλικία των έξι μηνών, ο Φαρούκ γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Όπως σημειώνει η Μπόνι, σε πολλούς δεν αρέσει αυτό το αφρο στυλ στα μαλλιά του, αφού θυμίζει κορίτσι.

Barcroft Media via Getty Images

«Σήμερα οι άνθρωποι προσπαθούν πολύ να αποκτήσουν μαλλιά σε αυτό το μήκος και είναι όλο και περισσότερες οι εταιρείες μόδας που επικροτούν αυτή την εμφάνιση καθώς στόχος τους είναι να πληρώνουν μοντέλα με ιδιαίτερο στυλ», τονίζει η Μπόνι.

Barcroft Media via Getty Images