Πώς θα βρεις την άκρη σε όσα σε μπερδεύουν;

Απόκτησε τη γνώση, ανάλαβε την ευθύνη! Και η άκρη θα εμφανιστεί με τον πιο εκνευριστικά απλό τρόπο!
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.
isolated on white
isolated on white

Δεν βρίσκεις την άκρη στην μπερδεμένη ζωή σου; Όταν δουλέψεις με πίστη, όραμα και υπευθυνότητα, δεν θα χρειαστεί να βρεις εσύ την άκρη.

Ο ιδανικός σύντροφος, η καλύτερη δουλειά, οι καλές σπουδές, η βελτίωση των οικονομικών μας, όλα έχουν μια κοινή αρχή. Περιμένουν από εσένα να ξεκινήσεις να δουλεύεις με τον εαυτό σου και να ξέρεις πόσο έχεις αλλάξει, τι ζητάς και πώς θα το καταφέρεις. Μόνο τότε, από το πουθενά, ξαφνικά, εκεί που θα είσαι έτοιμος και υποψιασμένος, θα γίνει αυτό ούτε καν εσύ δεν ονειρεύεσαι ότι αξίζεις. Το ξαναζεσταμένο παρελθόν είναι μια παγίδα για όσους έχουν μείνει στάσιμοι και δεν έχουν κατανοήσει πραγματικά τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα να τσιμπούν εύκολα στο δόλωμα του πισωγυρίσματος και των δεύτερων ευκαιριών. Τίποτα, όμως, από το άσχημο παρελθόν δεν θα φέρει λύση στο παρόν και το μέλλον σου.

Ξεκινά, λοιπόν, να δουλεύεις με τον εαυτό σου και η άκρη θα έρθει. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στους δασκάλους σου που μπορούν να σου προσφέρουν την κατάλληλη γνώση για να ξεκολλήσεις. Απόκτησε τη γνώση, ανάλαβε την ευθύνη! Και η άκρη θα εμφανιστεί με τον πιο εκνευριστικά απλό τρόπο!

Όταν αποφασίζουμε να εντατικοποιήσουμε τη δουλειά με τον εαυτό μας, όταν εμφανιστούμε, επιτέλους, στο ραντεβού με... εμάς, τότε θα εμφανιστεί κι αυτό που μας λείπει σήμερα από τη ζωή μας.

Δεν θα χρειαστεί, λοιπόν, να βρεις εσύ την άκρη, θα έρθει η άκρη να σε βρει!

Νικόλας Ουρανός
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com