Προβλήματα επιμέλειας προκύπτουν στο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Η ηθοποιός θέλει να πάρει τα έξι παιδιά τους μαζί της στο Λονδίνο.

Μια από τις συχνότερες εικόνες της Angelina Jolie τα τελευταία χρόνια, είναι να την βλέπουμε να μπαινοβγαίνει σε αεροδρόμια με τα παιδιά της. Καθώς, όμως, ολοκληρώνεται το διαζύγιο, προκύπουν προβλήματα επιμέλειας.

Σύμφωνα με άρθρο του Vanity Fair οι εν λόγω διαφωνίες της με τον Pitt είναι αυτές που την έχουν σταματήσει από το να μεταφέρει όλα της τα παιδιά στο Λονδίνο, οπού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας της «Maleficent 2». Παρότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες οπού έχει δύο από τα παιδιά της μαζί της, γίνοται υποθέσεις για το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, μιας και τα γυρίσματα θα κρατήσουν μερικούς μήνες.

«Προσπαθούν να εξετάσουν το πως θα δουλέψει, αλλά [η Angelina] δεν είναι χαρούμενη», σύμφωνα με πηγές. «Θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί της στο Λονδίνο για όσο καιρό θα είναι στα γυρίσματα και είναι πολύ ενοχλημένη με τη διαδικασία».

Η Jolie, που έκανε το αίτημα διαζυγίου από τον Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι ακόμη εν μέσω συνομιλιών για το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους, ηλικίας μεταξύ 9 και 16. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και τώρα αρχίζουν να συνέργονται κάπως», είπε η ίδια τον περσινό Ιούλιο στο Vanity Fair, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό.