Συμπλοκή μαθητών στο Αλσος Βεΐκου με δύο τραυματίες

Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο με τον 14χρονο αυτόχειρα στα Κάτω Πατήσια.
.
.
Eurokinissi

Στα χέρια ήρθαν μαθητές από δύο διαφορετικά γυμνάσια το πρωί της Τρίτης μέσα στο Αλσος Βεΐκου, όπου είχαν πάει σχολική εκδρομή, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να τραυματιστούν ελαφρά και άλλοι πέντε να συλληφθούν.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας πέντε ανήλικοι προσέγγισαν δύο άλλους από το διαφορετικό γυμνάσιο, τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με τα χέρια, τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Ο ένας από τους επιτιθέμενους, μάλιστα, απείλησε με μαχαίρι τους δύο, ενώ ένας φίλος του επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο θύματος.

Επενέβησαν, όμως, οι συνοδοί καθηγητές από τα δύο γυμνάσια και έτσι δεν κλιμακώθηκε το επεισόδιο, ενώ κλήθηκε η Αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στους πέντε επιτιθέμενους και τους οδήγησαν στο τοπικό τμήμα, αλλά με προφορική εντολή Εισαγγελέα όλοι τους αφέθησαν ελεύθεροι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε κατηγορούμενοι προέρχονται από το ίδιο γυμνάσιο με εκείνο, στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στο διαμέρισμα τής οικογένειας.