ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Βούλα Κεχαγιά - Το βίντεο της ανακοίνωσης Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «η Βούλα Κεχαγιά αναλαμβάνει σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης και θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί στην κοινωνία».
.
.
Huffington Post

Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα αναλάβει τα καθήκοντα της Δώρας Αυγέρη, η οποία θα είναι υποψήφια στη λίστα του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Την ανακοίνωση έκανε με βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναφέρει:

«Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

Ποια είναι η Βούλα Κεχαγιά

Η Βούλα Κεχαγιά ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια για τρία χρόνια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος».

Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο MEGA. Έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Δημοφιλή