Σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι: Σοφέρ της βασίλισσας κακοποιούσε παιδιά

Σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι: Σοφέρ της βασίλισσας κακοποιούσε παιδιά
Yahoo News UK

Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται τελευταία συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον αλλά αυτή τη φορά ο λόγος είναι πιο σοβαρός.

Ένας πρώην σοφέρ της βασίλισσας Ελισάβετ παραδέχτηκε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια όσο δούλευε για την βασιλική οικογένεια αλλά πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο από φυσικά αίτια πριν του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας The Sun, ο Άλγουιν Στοκντέιλ, ετών 81, παραδέχθηκε πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα αγόρι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και ένα άλλο στο σπίτι συγγενή του κατά την δεκαετία του ΄70.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το θύμα που είναι 50 χρονών τώρα, είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν 10 ετών και εκείνοι χρειάστηκαν 19 μήνες για να εντοπίσουν τον πρώην οδηγό. Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει μάλιστα από την αστυνομία να απαγγείλει κατηγορίες στον κ.Στόκντειλ.

«Είναι λογικό τα θύματα να είναι αναστατωμένα που ο Στόκντειλ δεν θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη. Έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή με αυτό που τους συνέβη», αναφέρει μια πηγή στην The Sun.

«Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί η αστυνομία άργησε τόσο πολύ να τον εντοπίσει και τι ακριβώς συνέβη. Δεδομένου όμως της ηλικίας του ήταν μια μάχη με τον χρόνο».

Το παλάτι έχει αρνηθεί να σχολιάσει οτιδήποτε.

Πηγή: The Sun

Πήγαινε στην αρχική σελίδα