Στη Νέα Δημοκρατία και ο Απόστολος Σπυρόπουλος, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ

Νωρίτερα ανακοινώθηκε και η προσχώρηση στη ΝΔ της Ελευθερίας Φτακλάκη, επίσης πρώην στελέχους της Χαρ. Τρικούπη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Σπυρόπουλο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Σπυρόπουλο
από το Facebook του Απόστολου Σπυρόπουλου

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον πρώην συντονιστή των τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και γιο του ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολο Σπυρόπουλο.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ.Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες των καθηκόντων του στη Χαριλάου Τρικούπη, σε ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει μεταξύ άλλων: «Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους».

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Απόστολου Σπυρόπουλου:

«Αγαπητοί Φίλοι ,

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας , της Αρκαδίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Με τιμή

Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος

Αθήνα 10/02/2023»

Λίγο νωρίτερα ένα άλλο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ακολούθησε την ίδια διαδρομή, δηλαδή Χαριλάου Τρικούπη – Πειραιώς. Πρόκειται για την Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, η οποία θα δώσει πλέον τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Την αρχή των προσχωρήσεων πρώην στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Δημοκρατία είχε κάνει χθες (9/2) ο Σπύρος Καρανικόλας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα