ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/05/2020 19:39 EEST

Στις 19 Ιουνίου ανοίγει η Costa Navarino

Η εμβληματική τουριστική υποδομή της Μεσσηνίας, ξεκινά τη σεζόν με πλήρη δυναμική.

Costa Navarino
.

Η τουριστική σεζόν στην Ελλάδα, ξεκινά επίσημα στις 15 Ιουνίου με το άνοιγμα των εποχικών ξενοδοχείων και εν γένει καταλυμάτων.

Και η CostaNavarino, θα είναι από τις πρώτες τουριστικές εγκαταστάσεις που θα ανοίξουν, με πλήρη δυναμική, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας ότι κάτι καλό μπορεί να βγει τελικά, μέσα από την κρίση που βιώνουμε με τον κορονοϊό.

Στην ιδιόκτητη έκταση των 1.300 στρεμμάτων, που σύντομα θα αποκτήσει κι άλλες εγκαταστάσεις, τα ξενοδοχεία της μονάδας: TheWestinResortCostaNavarino και TheRomanos, aLuxuryCollectionResort, θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν το κοινό, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Μεταξύ άλλων, θα υιοθετήσουν το πρωτοποριακό σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία ‘CommitmenttoCleanliness’, θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία. Επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η CostaNavarino, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: δημιουργία Ιατρικού Κέντρου που θα λειτουργεί 24/7, θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο, μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις, πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Οσον αφορά στις δραστηριότητες, φέτος δημιουργούνται δύο νέες δραστηριότητες: ένα πρωτότυπο, υπαίθριο escape room και ένας χώρος virtual gaming, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Ολυμπιακά Παιχνίδια», που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον Ολυμπισμό. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παγκοσμιονίκες και Ολυμπιακοί εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά τις αξίες του Ολυμπισμού και θα τους δώσουν κίνητρο να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τους παράλληλα, να παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.