ΔΙΕΘΝΕΣ
25/01/2021 08:46 EET

Ενας φαγώσιμος Μπέρνι Σάντερς στο πιάτο του Στίβεν Κίνγκ

Τον έφτιαξε από κέιλ, πατάτες, κουνουπίδι και μελιτζάνα.

Stephen King/Twitter
.

Το είδαμε και αυτό. Και μάλιστα με την υπογραφή του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα, Στίβεν Κίνγκ.

Ενας φαγώσιμος Μπέρνι Σάντερς, με τα όλα του. Μπουφάν, καρέκλα, μποτάκια και, βέβαια, τα περίφημα γάντια, που του έπλεξε από ανακυκλωμένο μαλλί η δασκάλα Τζεν Έλις.

Ο γερουσιαστής του Βερμόντ και ένας εκ των αντιπάλων του Τζο Μπάιντεν για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος του Δημοκρατικού κόμματος, έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της περασμένης εβδομάδας, χάρη στο ασυνήθιστο - για την περίσταση - ντύσιμό του. Η εμφάνισή του αποτέλεσε την βάση αμέτρητων meme που κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα κι όπως δήλωσε ο Σάντερς στο CNN,  όλη αυτή η επιτυχία, θα αξιοποιηθεί για καλό σκοπό.

«Θα πουλάμε σε όλη τη χώρα πουλόβερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels (σ.σ. «Γεύματα σε τροχούς») που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα» είπε.

Εν τω μεταξύ, στην όλη πλάκα αποφάσισε να λάβει μέρος και ο Στίβεν Κίνγκ - και να ξεχωρίσει.

Ανέβασε στο Twitter έναν φαγώσιμο Μπέρνι Σάντερς «από τα υλικά του μεσημεριανού» του: κέιλ, πατάτες, κουνουπίδι και μελιτζάνα. Η φαγώσιμη δημιουργία φέρει την υπογραφή της Σάντρα Μάρσαλ και είναι, πραγματικά, αντάξια της εμφάνισης του ανορθόδοξου γερουσιαστή.