Τα κρυμμένα καλάσνικοφ, η βόλτα στον Σκαραμαγκά και το ταξίδι

Ενας αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ. στο Χαϊδάρι επεφύλασσε αναπάντεχες εκπλήξεις.
ΕΛ.ΑΣ.

Δύο εισιτήρια από την Ηγουμενίτσα κίνησαν την περιέργεια των έμπειρων στελεχών της Αμεσης Δράσης, τα οποία σταμάτησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες.

Οι ελεγχόμενοι, υπήκοοι Αλβανίας, είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν πάει μία βόλτα στον Σκαραμαγκά, αλλά μόλις οι ένστολοι είδαν τα εισιτήρια, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξονυχιστικό έλεγχο και των ατόμων και του οχήματος, και δεν είχαν άδικο.

.
.
ΕΛ.ΑΣ

Στον χώρο αποσκευών, πίσω από την ταπετσαρία, εντόπισαν καλά κρυμμένα δύο πολεμικά όπλα, τύπου καλάσνικοφ, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά, ενώ σε μία αυτοσχέδια κρύπτη, πίσω από το ραδιοκασετόφωνο του αυτοκινήτου, βρήκαν και γεμιστήρες με τα φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης οδήγησαν τους δύο άνδρες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο είχαν αποφυλακιστεί με τον όρο να δίνουν το «παρών» στο τμήμα της κατοικίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση έχει αναλάβει τώρα το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας, καθώς θεωρείται πάρα πολύ πιθανό οι δύο συλληφθέντες να ανήκουν σε κάποια σπείρα διαρρηκτών.