Θύμα βιασμού ζητά από τους ντετέκτιβ της Μαντλίν να εξετάσουν και την δική της υπόθεση

Πιστεύει ότι είναι ο ίδιος δράστης και αφηγείται με λεπτομέρεια το τρομακτικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή της.
ASSOCIATED PRESS

Θύμα βιασμού από την Ιρλανδία ζήτησε από τους ντεντέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση της Μαντλίν να επανεξετάσουν και την δική της υπόθεση αφότου έμαθε πως ο νέος ύποπτος στην εξαφάνισή της είχε καταδικαστεί παλαιότερα για σεξουαλική επίθεση που μοιάζει στην δική της εμπειρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, η Χάζελ Μπεχάν δούλευε στην Praia da Rocha στην Πορτογαλία, 30 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο από το μέρος που απήχθη η Μαντλίν. Το 2004 δέχτηκε μια βίαιη επίθεση στο διαμέρισμά της από έναν άγνωστο, ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ.

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως είχε επιτεθεί σε μια γυναίκα το 2005, τόσο η τακτική όσο η μέθοδος που χρησιμοποίησε, τα εργαλεία που είχε μαζί του καθώς και το πόσο καλά τα προγραμμάτισε όλα. Όσο διάβαζα το άρθρο, θυμήθηκα την δική μου εμπειρία».

ASSOCIATED PRESS

Η επίθεση συνέβη δύο εβδομάδες πριν τα 21α γενέθλιά της.

«Είχα πέσει για ύπνο γύρω στη 1 το πρωί και ξύπνησα από κάποιον που φώναζε το όνομά μου. Γύρισα και είδα έναν άνδρα να στέκεται φορώντας μάσκα και καλσόν και κρατούσε μαχαίρι».

Ο άντρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Μπεχάν στην αστυνομία, μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά, φορούσε μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπό του αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει πως είχε ξανθά φρύδια και μπλε μάτια.

«Είχε και ένα σημάδι στο μηρό του, ίσως κάποιο εκ γενετής σημάδι ή κάποιο τατουάζ».

Στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, o 43χρονος ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν φέρεται να έχει ένα εκ γενετής σημάδι στο πάνω στο δεξί μηρό του.

Αυτός που επιτέθηκε στην Μπεχάν, είχε στήσει βιντεοκάμερα στο δωμάτιο και της ζήτησε να μην φωνάζει. Την έσυρε μέχρι το σαλόνι και την έδεσε στο τραπέζι του πρωινού και έφερε μια τσάντα γεμάτη μαστίγια και αλυσίδες. Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι έκοψε τα ρούχα της και στην συνέχεια την έδειρε και τη βίασε.

«Μου φάνηκε πως είχε ένα λεπτομερές πλάνο. Καθάριζε συνέχεια τα χέρια του και άλλαζε προφυλακτικά συνεχώς. Αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον 4-5 ώρες. Όταν αρνήθηκα να κάνω κάτι για εκείνον οργισμένος με διέταξε να μπω στο μπάνιο και πήρε το μαχαίρι. Ήμουν σίγουρη ότι θα με σκότωνε και απείλησα ότι θα ουρλιάξω. Με κάλυψε με ένα σεντόνι, φόρεσε τα παπούτσια του και έφυγε».

Η Μπεχάν υποστηρίζει ότι η αστυνομία δεν έκανε σωστή έρευνα. Δεν την εξέτασαν μήπως βρεθεί κάποιο δείγμα DNA, ούτε είχαν ψάξει σωστά το δωμάτιό της καθώς η μαμά της βρήκε ένα νύχι δίπλα στο κρεβάτι της, που μάλλον βγήκε όταν πάλευε με τον δράστη.

e-fit images believed by detectives to be of the same man seen in the at the time of the disappearance of 3-year-old Madeleine McCann in 2007, partial graphic
e-fit images believed by detectives to be of the same man seen in the at the time of the disappearance of 3-year-old Madeleine McCann in 2007, partial graphic
ASSOCIATED PRESS

Η γερμανική αστυνομία και η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον Μπρούκνερ - του οποίου το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει από την αστυνομία αλλά έχει εμφανιστεί στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης - ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν. Έκαναν έκκληση στο κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία και έλαβαν περίπου 400 κλήσεις.

Η Μπεχάν ζει τώρα στην Ιρλανδία μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά. Η αστυνομία της απάντησε πως παίρνουν την υπόθεσή της πολύ σοβαρά και θα επικοινωνήσουν με την πορτογαλική αστυνομία.

πηγή: the guardian

Δημοφιλή