ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/02/2021 14:16 EET | Updated 23/02/2021 14:44 EET

Θράσος πέρα από κάθε όριο: Τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας

«Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».

Την κατοικία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, προσέγγισαν πέντε λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, περίπου πενήντα άτομα τού αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και αποχώρησαν πολύ γρήγορα, χωρίς να προκαλέσουν φθορές.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για τη δράση του με τη 17 Νοέμβρη και από τις 8 Ιανουαρίου ξεκίνησε απεργία πείνας, ζητώντας να μεταφερθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

 

Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη

Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.