Τραμπ: Η Κίνα χάκαρε τα email της Χίλαρι Κλίντον

Τραμπ: Η Κίνα χάκαρε τα email της Χίλαρι Κλίντον
Leah Millis / Reuters

«Τα emails της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία ήταν απόρρητες πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης, ή, μετά από όλα τα άλλα λάθη τους (Κόμεϊ, Μακέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Ορ, FISA, Dirty Dossier κ.α.) η αξιοπιστία τους θα χαθεί για πάντα» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Twitter, νωρίς την Τετάρτη.

Παρόλα αυτά δεν παρουσίασε οποιαδήποτε στοιχεία. Σημειώνεται πως σε προηγούμενο tweet του είχε γράψει πως «η Κίνα χάκαρε τον ιδιωτικό email server της Χίλαρι Κλίντον. Σίγουρα δεν ήταν η Ρωσία; (πλάκα κάνω!). Πόσο πιθανό είναι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης να ασχολούνται με αυτό; Βασικά, μεγάλο θέμα. Πολλές απόρρητες πληροφορίες!».

Υπενθυμίζεται πως οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν αποφανθεί ότι η Ρωσία ενορχήστρωσε το χακάρισμα αξιωματούχων του Δημοκρατικού Κόμματος για να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές του 2016. Επίσης, αμερικανικό δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 12 Ρώσων πρακτόρων τον Ιούλιο, για το χακάρισμα των δικτύων υπολογιστών της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα