Βιρτζίνια: Το γραφείο του σερίφη επαίνεσε μια κατσίκα που βοήθησε σε καταδίωξη υπόπτου

Η κατσίκα επεστράφη στον ιδιοκτήτη της μετά την επίλυση του συμβάντος.
.
.
Henry County Sheriff's Office

Το γραφείο ενός σερίφη ενός μικρού χωριού στη Βιρτζίνια ευχαρίστησε μια κατσίκα που βοήθησε τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης ενός υπόπτου.

Η κατσίκα, που ακούει στο όνομα Γκρέισι, βοήθησε δύο αστυνομικούς να εντοπίσουν και στη συνέχεια να ακινητοποιήσουν έναν ύποπτο που κυνηγούσαν στις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χένρι.

«Μερικές φορές η βοήθεια έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη!!» έγραψε στο Facebook το γραφείο του σερίφη.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκοτ Μπάρκερ είπε ότι ο αναπληρωτής διοικητής Ντέιβιντ Πάρνελ συνάντησε τον ύποπτο ενώ διερευνούσε μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Φιέλντε της κομητείας Χένρι, αναφέρει το τοπικό Martinsville Bulletin.

Αφού προσπάθησε να περάσει χειροπέδες στον ύποπτο αυτός τράπηκε σε φυγή αναγκάζοντας τον Πάρνελ να τον κυνηγήσει μέσα σε ένα χωράφι, είπε ο Μπάρκερ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο Μπάρκερ είπε ότι η Γκρέισι άρχισε να κυνηγά τον ύποπτο μαζί με τον Πάρνελ.

Όταν ο Πάρνελ και η κατσίκα έφτασαν σε ένα φράχτη ενός άλλου χωραφιού, η κατσίκα κατάφερε να τον περάσει και να κυνηγήσει τον ύποπτο ο οποίος είχε φτάσει πλέον στο δάσος.

Καθώς ο Πάρνελ ερευνούσε την περιοχή, η κατσίκα και ένας άλλος αστυνομικός από την άλλη πλευρά του δάσους εντόπισαν τον ύποπτο και τον ακινητοποίησαν.

Ο Μπάρκερ είπε ότι η κατσίκα επεστράφη στον ιδιοκτήτη της μετά την επίλυση του συμβάντος. Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη το όνομα του υπόπτου.

Το Φιέλντε βρίσκεται περίπου 70 μίλια νοτιοανατολικά του Μπλακσμπουργκ.

Δημοφιλή