Βραζιλία: Σοβαρός τραυματισμός DJ από «όπλο» με κομφετί (βίντεο)

Έπαθε εγκαύματα πρώτου βαθμού.
.
.
Instagram

Σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο υπέστη η Βραζιλιάνα DJ, Φλάβια Ριμπέιρο, ή κατά κόσμον Flavinha σε συναυλία στην πόλη Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας.

Η Ριμπέιρο έπαθε εγκαύματα πρώτου βαθμού όταν κατά λάθος έστρεψε προς το πρόσωπο της «όπλο» με κονφετί και πάτησε την σκανδάλη με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Παρά τον τρομερό πόνο, η νεαρή DJ επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε το σετ της προτού τελικά σπεύσει στο νοσοκομείο όταν «δεν άντεχε άλλο πόνο».

Μετά τον τραυματισμό της η DJ αρχικά έφυγε από τη σκηνή αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε παρά τους μεγάλους πόνους.

Τελικά, όμως, χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο καθώς, όπως εξήγησε η ίδια, «οι πόνοι ήταν ανυπόφοροι».

Σύμφωνα με την Daily Mail ο τραυματισμός της DJ προκλήθηκε από το γεγονός ότι κρατούσε ανάποδα το «όπλο».

Σε βίντεο που ανήρτησε μετά τον τραυματισμό της η DJ από τη Βραζιλία εμφανίστηκε με επιδέσμους στο λαιμό και εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό της.

«Παρά τον πόνο και το αρκετό αίμα εγώ συνέχισα. Οι συνεργάτες μου ήθελαν να αποσυρθώ αλλά εγώ δεν ήθελα να φύγω» εξήγησε η Ριμπέιρο την απόφασή της να μείνει για άλλα 20 λεπτά στη σκηνή πριν τελικά να την «λυγίσουν» οι πόνοι.

«Τώρα αναρρώνω και όλα είναι καλά. Δημοσιεύω το βίντεο αυτό για να δείτε τι μου συνέβη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» λέει η DJ.

Σημειώνεται ότι το «όπλο» που χρησιμοποίησε η Βραζιλιάνα DJ είχε ανακοινωθεί ότι είναι επικίνδυνο από την πυροσβεστική, όπως μεταδίδει η Globo.

Δημοφιλή