Ξεκαρδιστικό βίντεο με 17χρονους που δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το τηλέφωνο με καντράν

Σήκωσέ το, το τιμημένο!
youtube

Δεν πρόκειται για εξωγήινο αντικείμενο, ούτε καν για κάποιο προϊστορικό εργαλείο από την εποχή του χαλκού. Το τηλέφωνο με το στρογγυλό καντράν είναι ένα οριακά βίντατζ αντικείμενο, που όλοι όσοι είναι πάνω από 30 χρονών, το πιθανότερο είναι να το έχουν προλάβει στο πατρικό τους.

Σε δύο 17χρονους νεαρούς δόθηκε προθεσμία 4 λεπτών προκειμένου να αντιληφθούν πώς λειτουργεί το παλιό τηλέφωνο με το καντράν και να κάνουν ένα τηλεφώνημα.

Έλα όμως που οι νεαροί δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο τηλέφωνο και δεν είχαν ιδέα πως δούλευε. Στο βίντεο, ανακαλύπτουν ενθουσιασμένοι μετά από λίγη ώρα διερευνητικών βλεμμάτων, ότι τα νούμερα δεν πατιούνται αλλά πρέπει να τα γυρίσουν, βάζοντας το δάχτυλο στο κατάλληλο νούμερο. Μέχρι που όμως πρέπει να γυρίσουν το νούμερο, και προς ποια κατεύθυνση; Μετά κόπων και βασάνων, το πρώτο βήμα, έγινε.

Αυτό που αδυνατούν να βρουν οι 17χρονοι, είναι ότι πρέπει πρώτα να σηκώσουν το ακουστικό και μετά να σχηματίσουν τα νούμερα.

Ετσι, παίρνουν τον αριθμό και μετά σηκώνουν το ακουστικό, περιμένοντας κάποια απάντηση!

Η μικρή περιπέτειά τους είναι ξεκαρδιστική και αποδεικνύει ότι η τεχνολογία προχωρά με τόσο ταχείς ρυθμούς, που ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαμε όλοι στα 80s, είναι εντελώς άγνωστο στους λεγόμενους millenials.

Που να ήξεραν δηλαδή ότι τότε παίρναμε το μηδέν για να ακούσουμε καλύτερα...