Ξεκινά το Advent Calendar του Love Magazine, φέρνοντας και επίσημα τα Χριστούγεννα

Bella Hadid, Kate Upton, Emily Ratajowski και άλλες υπέροχες γυναίκες γιορτάζουν με τους δικούς τους κανόνες
Love Magazine

Ένα από τα πλέον αγαπημένα χριστουγεννιάτικα έθιμα του ίντερνετ είναι η καθιερωμένη κυκλοφορία του Advent Calendar του περιοδικού Love, το οποίο επιστρατεύει κάθε χρόνο τέτοια εποχή μερικά από τα πιο διάσημα και θρυλικά μοντέλα του κόσμου της μόδας και ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, δημοσιεύοντας από ένα βίντεο κάθε μέρα μέχρι και τις 25/12, με πρωταγωνίστρια μία από τις αιθέριες παρουσίες της γιορτινής ομάδας του.

Σκοπός του advent calendar του Love ήταν πάντα να παρουσιάζει τις γυναίκες ως δυναμικά, ανεξάρτητα πλάσματα που κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν ενώ ταυτόχρονα το διασκεδάζουν και γιορτάζουν τόσο τα Χριστούγεννα όσο και τους εαυτούς τους. Η φετινή 7η έκδοση, όχι μόνο παραμένει στο ίδιο κλίμα αλλά, όπως μαρτυρά το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στις γυναίκες, τοποθετώντας τις σε ένα περισσότερο αθλητικό πλαίσιο και έχοντας ως επίσημο hashtag του 2017 το #staystrong.

Η αρχισυντάκτρια του Love, Katie Grand, είπε σχετικά με τη φετινή έκδοση: «Είναι γιορτινή, είναι διασκεδαστική και έχει όλα όσα αγαπάμε στις γυναίκες που απολαμβάνουν να είναι γυναίκες, βάσει των δικών τους κανόνων».

Love Magazine

Η λίστα των μοντέλων του Advent Calendar 2017 αποτελεί μια best-of συλλογή των κοριτσιών «που βοήθησαν το περιοδικό να αποκτήσει το κύρος που έχει σήμερα στη μόδα, ωθώντας ακόμα μακρύτερα τα όρια ανάμεσα στην τέχνη, τα άκρα και την ωμή ανάγκη των καταναλωτών», όπως αναφέρεται στο site του Love. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι Slick Woods, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Stella Maxwell, Charli XCX, Taylor Hill, Kate Upton, Ashley Graham, Doutzen Kroes, Gigi and Bella Hadid, Jourdan Dunn και Karlie Kloss.

Η αντίστροφη μέτρηση του Love Advent Calendar θα ξεκινήσει σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν θα ολοκληρωθεί την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά θα συνεχίσει μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου. «Όταν έχεις μια υπέροχη ιδέα, είναι κρίμα να την τελειώνεις κατά τη διάρκεια της λιγότερο υπέροχης εβδομάδας του χρόνου», σχολίασε η Grand.

Δείτε παρακάτω το trailer του Love Advent Calendar 2017 από τον Phil Poynter, και καλά Χριστούγεννα σε όλους από τώρα.

Δημοφιλή