Γαλλία: Αντιδήμαρχος βρέθηκε τραυματισμένος με καρφιά σε χέρια και πόδια

Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται ο Μπερνάρ Ντενί.
Ο Μπερνάρ Ντενί
Ο Μπερνάρ Ντενί
TWITTER

Ένα αποτροπιαστικό περισταστικό σημειώθηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην κωμόπολη Σαν Κομ ντι Μον στη Νορμανδία. Την Τετάρτη το μεσημέρι, ο αντιδήμαρχος Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και καρφωμένα τα χέρια και τα πόδια του. «Ο Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στο δημαρχείο, με τραύματα στο πρόσωπό του και καρφιά στα χέρια του και σε κάθε φτέρνα του. Καρφιά σαν αυτά των ξυλουργών», δήλωσε ο Mικαέλ Ζιροντέ, εισαγγελέας της Κουτάνς.

Ο αντιδήμαρχος «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σεν Λο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη» και υποβλήθηκε σε «ιατρονομικές εξετάσεις» σύμφωνα με την εισαγγελία. Επιπλέον, έρευνα για επιδεινούμενη βία ανατέθηκε στην ερευνητική ταξιαρχία του Saint-Lô με την υποστήριξη της μονάδας εγκληματικών ερευνών της εθνικής χωροφυλακής. Επίσης, ελήφθησαν δείγματα από το σημείο της επίθεσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται ο Μπερνάρ Ντενί τους τελευταίους μήνες.

Ο δημοτικός σύμβουλος είχε εξηγήσει ότι είχε πέσει θύμα απειλών και εκφοβισμού από τότε που είχε υποστηρίξει τον Εμμανουέλ Μακρόν για τις προεδρικές εκλογές Τον Δεκέμβριο, είπε ότι έλαβε μια ανώνυμη επιστολή με απειλές, λίγες μέρες μετά τον εμπρησμό των αυτοκινήτων του.

Πηγή: francetvinfo.fr

Δημοφιλή