Ζήτησε από την αστυνομία να κάνει τεστ DNA σε μπισκότο για να μάθει αν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Εικόνες που κοινοποίησε το αστυνομικό τμήμα στο Facebook έδειχναν ένα μισοφαγωμένο μπισκότο Oreo, μαζί με δύο μικρά κομμάτια καρότο.
.
.
Facebook

Η αστυνομία του Κάμπερλαντ, στο Ρόουντ Άιλαντ, έλαβε την περασμένη εβδομάδα μια επιστολή ενός κοριτσιού, που ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο μισοφαγωμένο μπισκότο και τα καρότα που είχε αφήσει για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα του Κάμπερλαντ, πήρα δείγμα από από το μπισκότο και τα καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να πάρετε δείγμα DNA και να ελέγξετε εάν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι στο γράμμα του.

Εικόνες που κοινοποίησε το τμήμα στο Facebook έδειχναν ένα μισοφαγωμένο μπισκότο Oreo, μαζί με δύο μικρά κομμάτια καρότο.

«Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας νεαρός ερευνητής από την πόλη του Κάμπερλαντ υπέβαλε τη συνημμένη επιστολή ζητώντας να γίνει ανάλυση DNA στο μερικώς καταναλωμένο μπισκότο και υπολείμματα καρότου που απέκτησε το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου 2022, για πιθανά στοιχεία DNA του Άγιου Βασίλη. ... και/ή έναν από τους εννέα τάρανδους του», έγραψε το τμήμα σε δελτίο τύπου την Παρασκευή.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Μάθιου Μπένσον, ζήτησε να παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι «αποδείξεις» που τους έστειλε το κορίτσι, προκειμένου να γίνουν αναλύσεις.

Μάλιστα, ο Μπένσον επαίνεσε το κορίτσι για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στη συσκευασία των «αποδείξεων». Ενώ η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα «είμαστε σε επικοινωνία με αυτή τη μελλοντική ντετέκτιβ και της παρείχαμε κάποιες αποδείξεις για την παρουσία του Άγιου Βασίλη στη γειτονιά της, το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ με άλλη ανάρτηση η αστυνομία ανέφερε ότι εμφανίστηκε «άτομο ενδιαφέροντος».

Το τμήμα είπε ότι παρείχαν στο κορίτσι αποδείξεις ότι ο Άγιος Βασίλης βρισκόταν στη γειτονιά της.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα