Ζωολογικός Κήπος προσλαμβάνει μίμο του Mάρβιν Γκέι για να βοηθήσει στην αναπαραγωγή πιθήκων που απειλούνται με εξαφάνιση

Ερμήνευσε το "Let's Get It On" και το "Sexual Healing" σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους πιθήκους, "να το κάνουν".
Marvin Gay
Marvin Gay
youtube

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο, οι πίθηκοι που κατοικούν σε έναν βρετανικό ζωολογικό κήπο είχαν την τιμητική τους. Ένας μίμος του Μάρβιν Γκέι ερμήνευσε το “Let’s Get It On” και το “Sexual Healing”, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους πιθήκους... ”να το κάνουν”.

Οι υπεύθυνοι του δάσους με τις μαϊμούδες στο Τρέντχαμ, στο Στάφορντ της Αγγλίας, σκαρφίστηκαν την ιδέα να προσλάβουν ένα μίμο του ”πρίγκηπα της σόουλ” ώστε να «ψήσουν» τους απειλούμενους με εξαφάνιση μακάκους ρέζους Μπαρμπάρι, να αποκτήσουν απογόνους!

Ο διευθυντής του ζωολογικού πάρκου Ματ Λόβατ, ανέφερε στον ιστότοπο του ζωολογικού κήπου: «Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένας δημιουργικός τρόπος να ενθαρρύνουμε τα θηλυκά μας να δείξουν λίγη στοργή σε αρσενικούς μακάκους που μπορεί να μην ήταν τόσο τυχεροί ως τώρα στην αγάπη». «Τα θηλυκά κατά τη διάρκεια της εποχής του ζευγαρώματος, ζευγαρώνουν με αρκετά αρσενικά, έτσι η πατρότητα μεταξύ των γούνινων κατοίκων μας δεν είναι ποτέ γνωστή. Κάθε γέννηση είναι ζωτικής σημασίας για τους μακάκους ρέζους Μπαρμπάρι, να ταξινομούνται ως απειλούμενο είδος. Η περίοδος τοκετού συμβαίνει στα τέλη της άνοιξης/αρχές του καλοκαιριού κάθε χρόνο, οπότε ελπίζουμε ότι ο Μάρβιν έκανε τα μαγικά του για να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε μερικά νέα μωρά!».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ντέιβιντ Λάρτζι είναι ο τραγουδιστής που μιμείται τον θρυλικό Μάρβιν Γκέι.

Πηγή: openculutre.com