Ξεσπώντας σε δάκρυα, η Ιωάννα Τούνη απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους μετά τη σύλληψή της το πρωί του Σαββάτου. Η Instagrammer είχε αναρτήσει φωτογραφία ενός από τους καταδικασθέντες στην υπόθεση revenge porn, στην οποία ήταν η ίδια θύμα, τον οποίο συνάντησε σε νυχτερινό κέντρο όπου γιόρταζε τη νίκη της.
Ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο συγκεκριμένος άντρας για συκοφαντική δυσφήμιση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ τελικά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Μέσα από βίντεο, εξέφρασε τη δική της οπτική και τα συναισθήματά της για τα γεγονότα. Όπως ανέφερε, δεν αισθάνεται ότι έχει αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, καθώς οι δύο δράστες παραμένουν ελεύθεροι και πανηγυρίζουν τη δική τους «νίκη», την ώρα που η ίδια βρέθηκε στο κρατητήριο. Αυτή η εξέλιξη την οδήγησε στην απόφαση να καταθέσει έφεση, όπως έχουν κάνει και οι δύο άντρες, με στόχο την επιβολή αυστηρότερων ποινών.
Ξεκίνησε η Ιωάννα Τούνη το βίντεο της λέγοντας: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα, συμπεθερές μου, θα έλεγα εάν η ζωή μου δεν ήταν μία τεράστια φαρσοκωμωδία, γιατί πραγματικά νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα με όλα αυτά που συμβαίνουνε. Παραλίγο να περάσω όλο το Σαββατοκύριακό μου μέσα στη φυλακή. Να τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το δικαστήριο κι αφού βγήκε η απόφαση, η οποία καταδίκασε και τους δύο κατηγορούμενους ως ένοχους πλέον για κακούργημα, με τρία και τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντίστοιχα με αναστολή, οι κολλητοί μου πήραν τηλέφωνο σε ένα νυχτερινό κέντρο και έκαναν κράτηση για να βγούμε να γιορτάσουμε, είπαμε συγκεκριμένα ”μία κράτηση στο όνομα Τούνη”, για να γιορτάσουμε και το δικαστήριο. Πώς έσπασε ο διάολος το πόδι του; Και μία έξοδο που τόσο πολύ περίμενα, μία λυτρωτική έξοδος έτσι, με την παρέα μου αφού νικήσαμε σε ένα δικαστήριο μετά από εννιά χρόνια… δίπλα μου ακριβώς έτυχε να κάθεται ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος ο οποίος εκούσια, με τη θέλωσή του, με πλήρη γνώση, σήκωσε το τηλέφωνό του και τράβηξε εμένα σε ερωτική στιγμή μαζί με τον κολλητό του εν αγνοία μου. Πράγμα το οποίο αποδείχτηκε και από το δικαστήριο και πλέον δεν είναι απλά κατηγορούμενος, είναι ένοχος. Ένοχος για κακούργημα, ξαναλέω».
Συνέχισε λέγοντας: «Αλλά επειδή η δικαιοσύνη μάλλον είναι μία έννοια αόριστη, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπει ποτέ φυλακή. Είναι έξω με αναστολή Και φυσικά εφόσον δεν του επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο, εφόσον και εγώ δεν του ζήτησα καμία χρηματική αποζημίωση, καθώς δεν ήθελα φυσικά τα λεφτά του, το μόνο που ήθελα είναι ουσιαστική απονομή δικαιοσύνης, βγήκε λοιπόν και αυτός να γιορτάσει τη νίκη του, γιατί πρακτικά το όνομά του δεν μαθεύτηκε ποτέ, δεν πλήρωσε ποτέ κανένα χρηματικό ποσό πουθενά και δεν μπήκε φυλακή, ούτε πρόκειται να μπει. Εννοείται πως ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Να πρέπει να βρίσκομαι έξω την ημέρα που βγήκα… πόσο τραγική ειρωνεία, την ημέρα που βγήκα να γιορτάσω τη νίκη μου στο δικαστήριο, τη δικαίωση τέλος πάντων, τη δικαίωση στο δικαστήριο, να γιορτάζει δίπλα μου ο άνθρωπος ο οποίος με κακοποίησε. Ζήτησα πάρα πολλές φορές από τους υπεύθυνους στο μαγαζί, τους οποίους γνώριζα, να φύγει. Δεν έφευγε».