Ήταν ένα κεφάτο ελληνικό πάρτι. Με ζεμπεκιές, χασαποσέρβικα και πολλά τραγούδια. Ένα πάρτι στημένο για το καλωσόρισμα της Κίμπκερλι Γκιλφόιλ στην Ελλάδα πριν αναλάβει αύριο επίσημα τα καθήκοντά της.

Οι επίσημοι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 150, γλέντησαν μαζί της στο κέντρο «Αθηνών», με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε πολύ μεγάλα μεταδοτικά κέφια.

Advertisement
Advertisement

Με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση έφτασε η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Αν και το κάλεσμα ήταν στις εννέα το βράδυ της Κυριακής, η 56χρονη πρέσβης πέρασε την πύλη του νυχτερινού κέντρου, εντυπωσιακά ντυμένη, πέρασε την πύλη του νυχτερινού κέντρου στις 9.53.

Αφού εκφώνησε έναν σύντομο λόγο στα αγγλικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό από το πρώτο κιόλας τραγούδι, που ήταν το «Ελεύθερος».

Μετά τις 23.00 το κέφι είχε ήδη ανέβει στα ύψη και η Κίμπερλι έδειχνε να το διασκεδάζει με την καρδιά της.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τους νέους της συνεργάτες στην Ελλάδα.

Το ζεϊμπέκικο του Έρικ Βασιλάτου, έκλεψε τις εντυπώσεις:

Η πρέσβης δοκίμασε τις δυνάμεις της στο χασαποσέρβικο μαζί με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και τη σύζυγό του Σίλια Κριθαριώτη:

Οι επίσιημοι καλεσμένοι δεν ξέπέράσαν τους 150. Έφτασαν σχεδόν όλοι στην ώρα τους για να υποδεχθούν στην Ελλάδα την Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Advertisement

Η τεράστια led οθόνη με τη φωτογραφία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την ελληνική Vogue.

Ανάμεσά τους, διεθνούς φήμες Έλληνες εφοπλιστές, όπως ο Γιώργος Προκοπίου, ο Πέτρος Παππάς και ο Ανδρέας Χατζηγιάννης, ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1 Group, Θοδωρής Κυριακού- στενός φίλους του Ντόναλντ Τραμπ.

Advertisement

H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ανάμεσα στον Θοδωρή Κυριακού και τη Νίκη Κεραμέως ενώ αριστερά διακρίνεται η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια.

Ο 19χρονος γιος της Γκίλφοϊλ με τη συνοδό του.

Η Έμη Λιβανίου με τον Τζον Χριστοδούλου , την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και τον Χρήστο Μεγάλου, CEO της τράπεζας Πειραιώς.

Advertisement

Η Κίιμπερλι Γκιλφόιλ κλέβοντας τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση και το εντυπωσιακό της φόρεμα γλέντησε με την ψυχή της σε αυτή την μοναδική βραδιά που είχε μουσικό και κοινωνικό χαρακτήρα, αποτελώντας μια άτυπη γνωριμία της με πρόσωπα της ελληνικής δημόσιας ζωής, μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Κίμπερλι Γκιλφόϊλ

Στη είσοδο του κέντρου «Αθηνών» τα φλας άναβαν σε κάθε άφιξη των εκλεκτών καλεσμένων από όλους τους χώρους της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της ελληνικής ναυτιλίας.

Advertisement

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας

Advertisement


Εμη Λιβανίου με τον Πέτρο Παππά

Η Όλγα Κεφαλογιάννη 

Δημήτρης Μελισσανίδης

Advertisement

Στέφανος Χανδάκας, CEO του Μητέρα

Χρήστος Σταϊκούρας

Νίκη Κεραμέως

Γιώργος Αρσενάκος




O Θοδωρής Κυριακού Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ



Ο Ρωμανός Ροδόπουλος αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολεγίου

Ο Νίκος Λούλης, πρόεδρος της εταιρείας Μύλοι Λούλη

Πάνος Ξενοκώστας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΝΕΧ

Ο Ανδρέας Χατζηγιάννης τέως πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και η σύζυγός του Μαρία

Ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου

Η πρέσβης του Παναμά στις ΗΠΑ, Έρικα Μούινς

Ο επιχειρηματίας της εστίασης Γιάννης Μωράκης μαζί με τη σύντροφό του, Σοφία Ρίζου

Ντέπυ Σιδεράκη

Γιώργος Νίκας