chat icon

Ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ώστε να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στη νυχτερινή Αθήνα, σε έναν χειμώνα που προβλέπεται άκρως ανταγωνιστικός. 

Η Δέσποινα Βανδή έχει δεχτεί πρόταση από τον επιχειρηματία του «Κέντρου Αθηνών» (στον οποίον ανήκει και το Hotel Ermou όπου εμφανίζεται σταθερά η Άννα Βίσση), Γιάννη Μωράκη για να μοιραστεί την ίδια σκηνή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Advertisement
Advertisement
Η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός το 2013 στο Posidonio. NDP

Μάλιστα οι πληροφορίες της HuffPost αναφέρουν πως οι δύο καλλιτέχνες έχουν έρθει ήδη σε τηλεφωνική επικοινωνία και πως εκκρεμεί ένα τελικό ραντεβού ώστε να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. 

Αν όλα πάνε καλά, η πρεμιέρα τους δεν θα γίνει πριν από τα τέλη Οκτώβρη, αφού μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει εμφανίσεις στο Mona Lisa της Θεσσαλονίκης

Πάντως οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, που ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, είχαν πάρει μια πρώτη γεύση από την «εκρηκτική», όπως είχε σχολιαστεί, χημεία τους το 2023 στα βραβεία Mad, όπου είχαν ερμηνεύσει το ντουέτο τους «Πόσο σε θέλω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανδρέας Καψάλης: Παρακολούθησε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Καλλιμάρμαρο

Γιώργος Καραθανάσης- Μαρία Κορινθίου: Τέσσερις μήνες μαζί