Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Προσθήκη της huffingtonpost.gr στην Google

Τραγωδία σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη, όπου άνδρας πολωνικής καταγωγής παρασύρθηκε από ορμητικά νερά λόγω της κακοκαιρίας Erminio και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Advertisement
Advertisement

Ο κάτοικος που βρήκε τον άνδρα μίλησε στο Mega: «Εδώ έγινε χαμός, το νερό ερχόταν με ορμή. Εδώ, στο στενό που βρέθηκε ο άνθρωπος, τρία οχήματα είχαν παρασυρθεί από την ορμή του νερού», είπε αρχικά.

«Ξαφνικά βλέπω κάτι κάτω από τις ρόδες, εγώ το πέρασα για σκυλί η αλήθεια είναι. Λέω στον πυροσβέστη σκυλί και μου είπε να το τραβήξουμε. Το πιάνουμε και οι δύο και βλέπουμε άνθρωπο. Ο άνθρωπος έμενε 15 μέτρα μακριά. Κινδυνεύαμε δεν κοιμηθήκαμε όλη νύχτα (…) Είχε σφηνώσει κάτω από τη ρόδα», πρόσθεσε.

(Με πληροφορίες από MEGA)